TINEJDŽERA (15) MAČETAMA ISKASAPILI NASRED ULICE, A ONDA SE IZVINJAVALI NA SNEPČETU: Banda porodici poslala poruku NIJE TREBALO NJEGA DA UBIJEMO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

UŽAS U BRONKSU

TINEJDŽERA (15) MAČETAMA ISKASAPILI NASRED ULICE, A ONDA SE IZVINJAVALI NA SNEPČETU: Banda porodici poslala poruku NIJE TREBALO NJEGA DA UBIJEMO (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Lesandro Guzman-Feliz (15) nastradao je na surov način kada su ga napadači silom izvukli iz jedne prodavnice u Bronksu i nasmrt iskasapili mačetama.

Da stvar bude gora, bio je pogrešna meta, saopštila je njujorška policija.

Na zastrašujućem snimku vidi se kako banda tinejdžera brutalno napada ispred prodavnice u Njujorku. Dečak, koga prijatelji zovu Džunior, uspeo je nekako da se domogne obližnje bolnice s povredom na vratu iz koje je tekla krv, ali se srušio pred vratima i kasnije izdahnuo.

Članovi opasne ulične bande posle svega su se izvinili njegovoj porodici na društvenim mrežama, obavestivši ih da je ubijen greškom.

19-godišnji Derek Grulon, dečko žrtvine sestre, primio je nekoliko poruka od muškarca koji tvrdi da je član ozloglašene dominikanske bande Trinitarios, uključujući i video sa Snepčeta u trajanju od dva minuta, u kome jedan od članova bande kaže: "Žao mi je. Znam da vam to ne znači mnogo. To nije trebalo da bude on".

Grulon takođe tvrdi da su ga obavestili da će odgovorni članovi bande biti izbačeni.

Jedan od ubica
Jedan od ubicafoto: Youtube/Printscreen

Policija je saopštila da je brutalni napad verovatno posledica objavljivanja snimka seksualnog odnosa koji je objavljen na Fejsbuku. Oni ispituju da li su ubice pomešale Džuniora s kovrdžavim dečkom sličnog izgleda, koji je upadljivo gledao u kameru.

Ranjeni Lesandro
Ranjeni Lesandrofoto: Youtube/Printscreen

Policija sumnja da je naga žena na snimku u vezi s jednim od napadača i da je on okupio drugove da mu se osvete.

Na snimku nadzornih kamera prodavnice vidi se kako Džuniora izvlače napolje vukući ga za kapuljaču. Petorica napadača su ga zatim prikovali za zemlju i izboli nasmrt.

Ubijeni tinejdžer je bio uključen u program Njujorške policije namenjen mladima od 14 do 20 godina koji maštaju o policijskoj karijeri, saopštili su policijski izvori.

Policija traga za najmanje šest osumnjičenih koji su viđeni kako se odvoze sa lica mesta u nekoliko automobila. Do sada niko nije uhapšen.

Upozoravamo vas da snimak sadrži scene nasilja i da može biti uznemirujući!!!

Kurir.rs/The Sun Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja