POZVALA POLICIJU, ALI SE UBRZO POKAJALA: Prijavila devojčicu (8) koja je prodavala vodu da bi otišla u Diznilend, a onda je njen snimak osvanuo na Internetu i počeo je horor! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

zažalila

POZVALA POLICIJU, ALI SE UBRZO POKAJALA: Prijavila devojčicu (8) koja je prodavala vodu da bi otišla u Diznilend, a onda je njen snimak osvanuo na Internetu i počeo je horor! (VIDEO)

Planeta -

Džordan Rodžers (8) prodavala je vodu na trotoaru u San Francisku, ali joj je posle 15 minuta prišla Elison Etel i grdno se pokajala.

"Pitala me je da li imam dozvolu i znam li uopšte šta je to dozvola", rekla je Džordan za CBS. Elison je onda krenula da zove policiju kako bi prijavila ovu afroameričku devojčicu.

Međutim čitav događaj je snimila Erin Ostin, Džordanina majka i postavila snimak na Internet, a onda je krenuo šou... Internet je 'poludeo' zbog ovog događaja jer je Etelova belkinja, a devojčica afroamerikanka.

Video je imao više od 7 miliona prikaza na Tviteru. uz lavinu negativnih komentara na račun ove 2čistunice".

"Ne znam o čemu je reč. Meni se činila kao frustirana žena prepuna mržnje. Pa ko normalan zove policiju zbog 8-godišnje devojčice?", upitala se Erin.

"Kada sam je pitala zašto zove policiju, odgovorila mi je: Pa zato jer ilegalno prodaje vodu bez dozvole".

"Džordan je samo htela da mi pomogne jer sam nedavno ostala bez posla, a obećala sam joj pre toga da ćemo da idemo u Diznilend," ispričala je Ostinova.

S druge strane, Etel kaže da je zvala policiju zato jer su Džordan i njena majka vikale na nju, ali da žali što je to uradila.

"Mislim da sam loše procenila situaciju. Bila sam pod stresom tog dana i sve je zapravo bilo jedna velika greška", ispričala je Etel, koja je u kasnijem intervjuu CNN-u ispričala da se oseća izmanipulisano.

"Pustimo decu da budu deca. Ako nikoga ne ugrožavaju - koga briga", rekla je Erin demantujući da je vikala na Elison.

Mala Džordan je rekla da je ovaj incident neće pokolebati, i da će i dalje da prodaje "hladnu vodu za 2 dolara"!.

Kada je video priču u medijima muzičar Džonatan Branon ponudio je da Džordamn i njenoj porodici plati put u Diznilend kad god žele.

Kurir.rs/ CNN

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track