Najnovije vesti

GOVOR TELA OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA MEĐU JETRVAMA: Evo ko je glavni krivac što Kejt i Megan nisu u dobrim odnosima!
Foto: AP

ZAHUKTAVA SE

GOVOR TELA OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA MEĐU JETRVAMA: Evo ko je glavni krivac što Kejt i Megan nisu u dobrim odnosima!

Planeta

Na britanskom dvoru, kako navode tamošnji mediji, zahuktavaju se stvari između dve jetrve, vojvotkinje Kejt i novopečene vojvotkinje Megan.

Piše se da je Kejt uvređena ponašanjem supruge princa Harija i to pošto je godinu dana pomagala Megan da se uklopi u kraljevsku porodicu. Megan se, navode mediji, sada potpuno posvetila svom odnosu s kraljicom Elizabetom, a Kejt je zanemarila.

O toj temi od venčanja Megan i Harija raspravljaju svi fanovi kraljevske porodice, a Džudi Džejms, stkučnjak za govor tela, pokušala je da reši

tu misteriju.

Iako je Kejt Midleton prvu zvaničnu dužnost s kraljicom upriličila tek nakon godinu dana braka, vidljivo je da su njih dve bliske i da su prijateljice. Kejt je potpuno opuštena u društvu kraljice, iako pazi na manire.

"Moguće je da je u pitanju samo iskustvo jer se godinama zabavljala s Vilijamom, ali Kejt se odmah snašla kao riba u vodi. Na fotografijama njenog prvog pojavljivanja s kraljicom vidimo da kraljica zasmejava nju, dok je situacija s Megan obrnuta", kaže Džemsova.

"Megan ne odaje utisak da je kraljičina prijateljica. Ponekad se ponaša kao dete i vidi se da su njih dve u drugačijem odnosu. Ona se trudi da ugodi kraljici i nije opuštena. Stalno misli na to kako će izgledati u javnosti i ne snalazi se baš najbolje", zaključuje Džejms.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: AP

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...