KOMIČAR ZVAO TRAMPA I PREDSTAVIO SE KAO SENATOR: Mucavi Džon pričao sa predsednikom SAD o ozbiljnim temama, a niko ga OVO nije pitao! (VIDEO)
Foto: Profimedia

znaju se i od ranije

KOMIČAR ZVAO TRAMPA I PREDSTAVIO SE KAO SENATOR: Mucavi Džon pričao sa predsednikom SAD o ozbiljnim temama, a niko ga OVO nije pitao! (VIDEO)

Planeta -

Američki komičar poznat kao "Mucavi Džon" pozvao je Belu kuću, predstavio se kao senator Bob Menendes, demokrata iz Nju Džersija, a predsednik SAD Donald Tramp javio mu se dva sata kasnije iz predsedničkog aviona.

Komičar, kojem je pravo ime Džon Melendes, izjavio je da je sa predsednikom razgovarao nekoliko minuta i da mu nijednom nije rekao da nije u pitanju pravi senator Menendes, prenosi "Glas Amerike".

foto: Profimedia

Melendes tvrdi da je sa Trampom razgovarao najmanje 20 puta, u radijskoj emisiji Hauarda Sterna i ne može da veruje da predsednik nije prepoznao njegov glas.

"Samo sam govorio koristeći sopstveni akcenat Long Ajlenda", rekao je komičar.

Na snimku razgovora koji se može čuti u podkastu komičara, predsednik Tramp, koji misli da razgovara sa senatorom, čestita mu što je oslobođen u slučaju u vezi sa primanjem mita.

Tramp je takođe govorio o saradnji na imigracionom zakonu.

"Ja sam hispanskog porekla", odgovorio je komičar.

On je za CNN izjavio da je Bela kuća lako mogla da razotkrije njegov pravi identitet.

foto: Profimedia

"Sve što je trebalo da me pitaju jeste kojoj stranci pripada senator Menendes ili koju državu predstavlja u Senatu i ja ne bih znao. Međutim, nisu me pitali ništa od toga", rekao je komičar.

Navodi se da je Bela kuća saopštila da predsednik Tramp "želi da bude na raspolaganju" članovima Kongresa i da se ponekad "greške kao što je ova dešavaju".

Kurir.rs / Tanjug

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track