MANIJAK UPAO NA DEČIJI ROĐENDAN I PRETVORIO GA U PAKAO: Ubio slavljenicu (3), a šestoro dece krvnički izbo, ali oni nisu jedine žrtve! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

horor u ajdahu

MANIJAK UPAO NA DEČIJI ROĐENDAN I PRETVORIO GA U PAKAO: Ubio slavljenicu (3), a šestoro dece krvnički izbo, ali oni nisu jedine žrtve! (VIDEO)

Planeta -

Rođendanska zabava u Bojsiju, u SAD, završila se tragično kada je manijak upao na proslavu i izbo šestero dece i tri odrasle osobe koje su pokušale da ih odbrane.

Devojčica koja je slavila treći rođendan preminula je od zadobijenih povreda u bolnici. Ostala deca koju je Kiner izbo nožem su uzrasta od 3 do 12 godina.

Timi Kiner (30) iz Los Angelesa uhapšen je posle napada u jednoj zgradi u Ajdahu, u kojoj većinom žive izbeglice.

Policija je saopštila da je motiv brutalnog napada osveta jer su Kinera zbog nepristojnog i neprihvatljivog ponašanja zamolili da napusti zgradu u kojoj je privremeno živeo. Sve žrtve su članovi porodice izbeglica iz Etiopije, Iraka i Sirije. Šef policije u Bojsiju Viliam Bons opisao je napad kao čin "čistog zla"

"Žrtve su pobegle od nasilja u Siriji, Iraku i Etiopiji, a onda su bezdušno napadnuti kada se tome nisu ni najmanje nadali. Bio je to napad na one najranjivije i najnevinije, našu decu", rekao je Bons

Kiner je optužen za ubistvo i teški napad, a posle uhapšenja je izjavio da "ne razume" optužbe. On je inače od ranije poznat policiji i ima podebeli kriminalni dosije.

Gradonačelnik mesta Bojsi Dejv Bater izjavio je da mu je srce slomljeno zbog smrti devojčice i povređene dece: "Neshvatljivo je da slavlje kao što je dečiji rođendan može da se pretvori u najmračniju patnju na tako brutalan način."

Kurir.rs/NYDailyNews

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja