DRAMA U BOSTONSKOM METROU: Putnici gurali voz da oslobode zarobljenu ženu, ona ih MOLILA DA NE ZOVU LEKARE, a razlog je jeziv! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

šokantno

DRAMA U BOSTONSKOM METROU: Putnici gurali voz da oslobode zarobljenu ženu, ona ih MOLILA DA NE ZOVU LEKARE, a razlog je jeziv! (VIDEO)

Planeta -

Krajem prošle nedelje dogodila nesvakidašnja nesreća u bostonskom metrou.

Ženi se silazeći iz voza noga zaglavila između voza i platforme. Putnici su joj odmah priskočili u pomoć.

Oni su zajedničkim snagama gurali vagon kako bi oslobodili teško povrteđenu ženu. Ona je na butini imala duboku užasnu posekotino, toliko duboku da joj se videla kost.

Kako su izjavili svedoci nesreće, žena je jaukala od bola, ali je sve vreme odbijala da pozovu hitnu pomoć, svi su ostali šokirani kada je objasnila razlog. Rekla je da ne može sebi da priušti pomoć lekara.

BABA (92) IZ PAKLA: Kad je čula da sin hoće da je smesti u starački dom, zgrabila je dva pištolja i presudila mu! Policija je zatekla šokantnu scenu

"Ne razumete, imam lošu polisu zdravstvenog osiguranja", ponavljala je okupljenim ljudima koji su pokušavali da je smire i da ne brine o tome jer joj je potrebna hitna lekarska pomoć.

Ekipa hitne pomoći stigla je za desetak minuta na mesto nesreće i povređena žena je na kraju ipak pristala da ode sa njima.

"Nije mogla da hoda, ni da sedi, niti da pomeri nogu", posvedočila je jedna putnica.

Žena navodno nije slomila nogu, ali joj je bila potrebno operacija zbog čega je odvezena u bolnicu. Prema američkom saveznom istraživanju iz 2012. prosečni trošak prevoza ambulantnim vozilom iznosio je između 200 do 2.000 dolara.

Kurir.rs/CNN

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track