BILI SU U BRAKU 14 GODINA, A NIJE IMALA POJMA DA JE OKORELI PEDOFIL: Kad je policija zakucala na vrata, prevrnuo mi se želudac od užasnih stvari koje je noćima radio!
Foto: Printscreen/ Twitter

OTVORILA DUŠU

BILI SU U BRAKU 14 GODINA, A NIJE IMALA POJMA DA JE OKORELI PEDOFIL: Kad je policija zakucala na vrata, prevrnuo mi se želudac od užasnih stvari koje je noćima radio!

Planeta -

Fotograf venčanja iz Velike Britanije godinama je prikupljao sablasne pedofilske sadržaje.

Ništa ne sluteći, njegova supruga Dona Vinčester mislila je da je njen bračni partner preokupiran poslom i uređivanjem fotografija mladenaca. Istina je izašla na videlo nedelju dana pre Božića, kada im je na vrata pokucala policija.

Racijom je otkriveno da je Donin suprug Fil Dejvidson pedofil sa velikom kolekcijom video snimaka seksualnog zlostavljanja dece, među kojima su i mališani stari tek 18 meseci.

Dejvidson je u septembru prošle godine završio u zatvoru, ali je pušten nakon samo osam meseci, a njegova supruga i majka njihovih dvoje dece zgrožena je od same pomisli da je ponovo na slobodi.

"Policija me je uverila da ništa ne upućuje na to da je zlostavljao i našu decu, ali svejedno mi je mučno od pomisli da im je otac tako opasan čovek", izjavila je.

"Nema opravdanja za to što je učinio. Od pojmova koje je pretraživao na internetu i dalje mi se okreće želudac. Osećam krivcu što uopšte nisam imala pojma šta on radi", dodala je.

Uhapšen je jer je policija povezala njegovu IP adresu sa skidanjem pedofilskih sadržaja. Dejvidson je priznao krivicu. Osuđen je na 16 meseci zatvora, a njegovo ime će sledećih deset godina biti u registru seksualnih prestupnika, prenosi 24sata.

Dona i Fil su bili u braku 14 godina. Kaže da se njegova nekad topla ličnost promenila čim su se verili. Fil je postao udaljen i hladan i po celu noć je igrao video-igre.

(FOTO, VIDEO) ŠOKANTNA ISPOVEST PRVE DAME ISLAMSKE DRŽAVE: Decu sam rađala da bi postali teroristi, a onda se sve promenilo u trenutku!

Ali njihov odnos se vremenom popravio, dobili su decu pa je Dona procenila da treba da ostane sa Filom. Dejvidson, koji je radio i kao vozač autobusa, počeo je da se bavi fotografiisanjem venčanja, pa je često ostajao budan do kasno u noć, govoreći da uređuje fotografije.

Za to vreme pretraživao je pojmove poput silovanje dece, a njegova filmoteka sastojala se od ukupno 527 snimka seksualnog zlostavljanja. Da stvar bude bizarnija, sam Dejvidson na sudu je izjavio da mu je gledanje pedofilskog sadržaja pomagalo u borbi sa depresijom.

Dona se razvela od supruga pedofila, ima novog partnera i pokušava da izgradi novi život za sebe i svoju decu.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track