SKANDALOZNI SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST: Komičar optužen sa seksualno uznemiravanje PIPKA Ivanku Tramp usred emisije (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/American Boy Película

dira je za nogu

SKANDALOZNI SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST: Komičar optužen sa seksualno uznemiravanje PIPKA Ivanku Tramp usred emisije (VIDEO)

Planeta -

Vest da je američki komičar Endi Dik optužen za napastovanje žene u aprilu ove godine nije previše iznenadila javnost. Ali snimak iz 2007. na kojem komičar na nacionalnoj televiziji pipka Ivanku Trump, ćerku aktuelnog američkog predsednika, koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih političkih ličnosti u SAD, ovih dana je ponovo ugledala na svetlost dana i šokirala javnost.

Dik je prvi puta uhapšen 2008. godine jer je 17-ogodišnjoj devojci navodno povukao grudnjak i svima pokazao njene grudi, 2013. je na nekom događaju komičar neprimereno dodirivao ženu i muškarca. Na fotografijama koje su izašle u javnost, Dik se vidi kako im gura ruku ispod odeće.

Endi Dik i Ivanka Trump gostovali su na tok šou-u Džimi Kimel Uživo. Dik ju je pozdravio tražeći od nje "veliki, mokri poljubac". Nije stalo na tome. Dik je počeo da trlja ruke po Ivankinom kolenu i butini, a ona je, što je pristojnije moguće, pokušavala da ga zaustavi.

Uz salve smeha iz publike, Ivanka i domaćin Džimi Kimel pokušavali su, uz šaljive komentare, da zaustave Dikovo problematično ponašanje. Kako ništa nije pomagalo, Kimel je u pokušaju da "spase" Ivanku ustao sa stolice i pokušao da odmakne Dika od Ivanke. "Endi, Endi, Donald Tramp će obojicu da nas ubije" - komenarisao je. Ali, ni to nije pomoglo.

Ni minut nije prošao, a Dik je ponovno pokušao da se približi Trampovoj ćerki. Ovaj put je pokušao da je zgrabi za kosu i dodirivao ju je po ruci. U tom trenutku, Kimel je ustao sa svoje stolice i otišao do Dika. Istovremeno je pozvao obezbeđenje. Uz pomoć obezbeđenja, digao je komičara s kauča i sklonio ga sa bine.

"Bilo je vreme da ode, pa sam ga ispratio napolje", izjavio je domaćin tok šou-a, komentarišući događaj. "Endi je naprosto takav. Ne uzrujava se. U njegovom društvu uvek mi je pomalo nepeijatno. Nikad ne znate šta će da učini. Malo je luckast", objasnio je Kimel.

Krajem prošle godine, Endi Dik je bio toliko drzak da se pohvalio incidentom.

"Ono kad sam pipao Trampovu ćerku Ivanku u emisiji Džimi Kimel Uživo. Noge su joj svetlucale, a ja sam pokušao da vidim da li to svetlucanje može da se obriše. E, da, i pogrešno sam shvatio da će hteti da izađe sa mnom na sastanak. Iznelo me obezbeđenje", napisao je.

Zatim je pokušao da izjednači svoje postupke s Trampovim ponašanjem.

"Hoće li neko da iznese Trampa? Najozbiljnije. Zbunjujuća vremena", zaključio je.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Youtube/American Boy Película

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track