Najnovije vesti

EVO ŠTA SU POŽELELI DA JEDU IZGLADNELI MALIŠANI: Ovo je prvi obrok spasenih dečaka posle 2 nedelje provedene u pećini (FOTO)
Foto: EPA, Printskrin Tviter

UKUSNO

EVO ŠTA SU POŽELELI DA JEDU IZGLADNELI MALIŠANI: Ovo je prvi obrok spasenih dečaka posle 2 nedelje provedene u pećini (FOTO)

Planeta

Pad krapov, tajlandski specilaitet koji podrazumeva listove bosiljka sa mesom i pirinačem, bio je prvi obrok dečaka spasenih u nedelju, saoštio je šef tajlandske spasilačke misije Narongsak Osotanakor.

"Imali su želju da jedu pad krapov", rekao je Narongsak na novinarskom brifingu.

Podsetimo, četvorica dečaka spaseni su juče, a jedan danas posle više od 2 nedelje provedene u pećini na severu Tajlanda.

Oni su 9 dana bili izgubljeni i odsečeni od sveta u poplavljenoj pećini, a preživeli su tako što su konzumirli malu količinu hrane koju su imali sa sobom i pili vodu koja je kapala sa stena.

 

TUŽNA SUDBINA TRENERA (25): Odrastao kao siroče, hteo da bude monah, a onda se posvetio dečacima! RODITELJI: SAM BOG GA JE POSLAO S DECOM U PEĆINU!

 

U pismima roditeljima većina dečaka je navela da se oseća dobro i pominjali su šta bi voleli da jedu kada izađu iz pećine.

 

Kurir.rs

Foto: EPA i Printscreen/ Twitter

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...