Najnovije vesti

SAMO TI UMRI, JA SNIMAM SELFI: Prolaznici pustili 3 žrtve saobraćajne nesreće da iskrvare zbog BIZARNOG HOBIJA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: YT Screenshot/One India

tuga

SAMO TI UMRI, JA SNIMAM SELFI: Prolaznici pustili 3 žrtve saobraćajne nesreće da iskrvare zbog BIZARNOG HOBIJA (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta

Opsesija Indijaca snimanjem selfija dostigla je novi nivo, jer su se ljudi snimali dok su tri žrtve saobraćajne nesreće umirale isred njih.

Policija je osudila ponašanje posmatrača koji su gledali tri teško povređena muškarca. Njihov bicikl je udario u školski autobus u severnoj državi Radžasthanu.

 

Fotografije koje cirkulišu društvenim medijima i indijskoj štampi pokazuju ljude kako slikaju selfije dok povređeni muškarci leže u lokvama krvi na putu.

 

Video pokazuje da je desetak muškaraca okružilo žrtve, od koji je jedna urlikala od bolova i vapila za pomoć, dok nisu iskrvarile i umrle.

Jedan od povređenih muškaraca umro je odmah posle nesreće, dok su druga dvojica ostala u životu još pola sata. Lokalna policija kaže da niko nije ni pokušao da im pruži prvu pomoć ili da ih odvede u bolnicu.

 

Ranije ove godine policija je bila podvrgnuta kritikama kad su dva policajca u severnoj državi Utar Pradeš odbila da u bolnicu odvedu dvojicu povređenih ljudi jer nisu hteli krvave fleke u automobilu. Dvojica tinejdžera bila su povređena u saobraćajnoj nesreći, a posmatrač je snimio kako se dvojica, koji su stigli na lice nesreće, svađala oko toga da li da ih voze u bolnicu.

"To će uprljati naš auto", kaže jedan policajac. "Vaš automobil se može oprati, ali kada auto ode na pranje, gde ćemo celu noć sedeti?", odgovara policajac.

 

Oba dečaka su umrla na licu mesta.

 

Indijci su na Tviteru osudili najnoviji incident, rekavši da treba da se donese zakon po kome se osuđuju posmatrači koji ne pomažu povređenima. Studija objavljena u Međunarodnom časopisu za mentalno zdravlje i zavisnost ranije ove godine tvrdi da je Indija na prvom mestu u svetu po broju nesreća povezanih sa selfijima.

 

Kurir.rs/Abc.net.au

Foto: YT Screenshot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...