Najnovije vesti

PRVI SNIMCI DEČAKA SA TAJLANDA! DOBRO SMO! Mališani mašu iz bolnice, ali su u karantinu i NIKO NE SME DA IM PRIĐE! (VIDEO)
Foto: Twitter

KONAČNO NA SLOBODI

PRVI SNIMCI DEČAKA SA TAJLANDA! DOBRO SMO! Mališani mašu iz bolnice, ali su u karantinu i NIKO NE SME DA IM PRIĐE! (VIDEO)

Planeta

Dečaci i njihov trener koji su više od 2 nedelje bili zarobljeni u pećini na Tajlandu uspešno se oporavljaju u bolnici.

Tajlandske vlasti su objavile prve snimke mladog fudbalskog tima iz bolnice.

Oni su zahvalili svima koji su im pomogli da izađu na površinu tradicionalnim tajlandskim pozdravom - spojenim dlanovima.

 

Oni su svi u istoj sobi, sa maskama na licu i, sudeći po snimcima, dobrog su raspoloženja.

Dečaci su trenutno u karantinu, jer lekari strahuju od infekcija, zbog čega i je čak zabranjen i fizički kontakt sa roditeljima.

 

Roditelji grupe koja je prva izvučena u nedelju, 8. jula, dobili su dozvolu da ih posete, ali su morali da nose zaštitnu odeću i da stoje udaljeni najmanje dva metra iz predostrožnosti.


Jedan dečak iz poslednje grupe ima plućnu infekciju, a svi ostali su dobili vakcine protiv besnila i tetanusa.

Generalno, dečaci su dobrog zdravlja, a ranije je objavljeno da su mladi fudbaleri u proseku izgubili po dva kilograma težine.


Nije poznato kada će biti pušteni kućama.

 

Dečaci i njihov trener u pećini su boravili od 23. juna, a juče je izvučen i poslednji dečak. Izvlačenje iz pećine je trajalo tri dana.

 

DA SE NAJEŽIŠ! NEVEROVATNI SNIMCI SA TAJLANDA: Ovako su prolaznici pozdravljali izbavljene dečake! Spasioci posle mučne akcije proslavili na fenomenalan način! (VIDEO)

 

Kurir.rs/CNN
Foto: Twitter

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...