Najnovije vesti

RAZOTKRIVEN UŽAS U ŠKOLI U INDIJI: Tinejdžerku (15) više puta GRUPNO SILOVALI vršnjaci i NASTAVNICI
Foto: Shutterstock

Nije više mogla da ćuti

RAZOTKRIVEN UŽAS U ŠKOLI U INDIJI: Tinejdžerku (15) više puta GRUPNO SILOVALI vršnjaci i NASTAVNICI

Planeta

Neimenovana 15-ogodišnja učenica u jednoj školi na severu Indije prijavila je policiji da su je silovali učitelji i vršnjaci u školi. Kako je rekla, silovalo ju je 16 drugara i trojica nastavnika.

Da stvar bude gora, njeni vršnjaci koji su optuženi za seksualno zlostavljanje, istakli su da su je prvi put silovali, ali da bi svakog narednog puta ona "sarađivala" za vreme seksa.

Anuj Kumar, inspektor u oblasti Bihar, istakao je da su devojčicu na početku silovala tri do četiri dečaka, da bi im se svakog narednog puta pridružili ostali vršnjaci, a potom i profesori.

Iz policije ističu da su uhapšena četiri dečaka i dva nastavnika i da je istraga pokrenuta. Oni su na saslušanju priznali da su je prvi put primorali na seks, ali da je svakog narednog puta ona "sarađivala", odnosno nije se branila.

Silovanja su, nažalost, redovna pojava u indijskom društvu, a vlast se neuspešno bori sa tim. Vlada je u aprilu donela zakon da se silovateljima izriče smrtna presuda, ali to je, izgleda, za sad samo mrtvo slovo na papiru.

Statistika pokazuje da se dnevno u Indiji desi oko 100 seksualnih napada.  

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Shutterstock

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...