SEKS SA DAJANOM I GOLA KEJT: Trampovi komentari o kraljevskoj porodici NISU ZABORAVLJENI! (VIDEO)
Foto: AP/Reuters

Pred sastanak sa kraljicom Elizabetom

SEKS SA DAJANOM I GOLA KEJT: Trampovi komentari o kraljevskoj porodici NISU ZABORAVLJENI! (VIDEO)

Planeta -

Predsednik SAD-a Donald Tramp sastao se sa kraljicom Elizabetom u zamku Vindzor u sklopu svoje posete Britaniji.

To ne bi blo ništa čudno da Tviterom opsednuti predsednik SAD nije rekao neke užasne stvari o pripadnicima britanske kraljevske porodivce.

Možda se Tramp ponadao da se kraljica ne seća tih primedbi? "Kate Midleton je sjajna - ali ne bi trebalo da se sunča gola", rekao je Tramp.

Princeza Dajana je, navodno, postala meta Trampovih komentara nakon njenog razvoda od princa Čarlsa. Predsednik Sjedinjenih Američkih Država ju je nazvao "žalosti među ženama" u svojoj knjizi "Umetnost povratka".

On je, navodno, slao Dajani cveće, u nadi da će ona postati jedna od njegovih "trofeja". I njegova naklonost Dajani nije se završila nakon što je ona tragično umrla u Parizu 1997. godine.

Samo nekoliko meseci nakon njene smrti on je insistirao da je mogao imati seks sa Dajanom. Kada ga je kontroverzni voditelj Hauard Sternu pitao da li je mogao da je "zakuca", Tramp je odgovorio: "Mislim da bih mogao".

Onda se šalio da bi Dajana morala da uradi test na HIV pre nego što bi imali seks. Zatim je 2000. godine ponovo razgovarao o Dajani sa Šternom, rekavši da bi "nesporno" spavao sa njom pre nego što je označio kao "ludu".

Dajna nije bila jedini predmet komentara Trampa o kraljevskoj porodici, pa je takođe napao suprugu princa Vilija Kejtte Midlton. Nakon što je evropska štampa objavila slike Kejt u toplesu on je rekao: "Kejt Midlton je sjajna - ali ona ne bi trebalo da se sunča gola - sama je kriva"

Tramp je upoznao samo jednog člana Kraljevske porodice - princa Čarlsa.

Prestolonaslednik je sreo Trampa i njegovu suprugu Melaniju 2005. godine na prijemu u Muzeju savremene umetnosti u Njujorku.

U međuvremenu, Melanija se susrela sa princom Harijem u Torontu - ali on i Megan neće upoznati Trampa.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: AP/Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja