TRAMP ŠOKIRAO SVET! PREKRŠIO JE 3 PROTOKOLA ZA 10 MINUTA: Kraljica gledala u neverici šta se dešava! NERVOZNO GLEDALA U SAT, A ONDA... (VIDEO)
Foto: AP

SNIMAK KOJI SVI ŠERUJU

TRAMP ŠOKIRAO SVET! PREKRŠIO JE 3 PROTOKOLA ZA 10 MINUTA: Kraljica gledala u neverici šta se dešava! NERVOZNO GLEDALA U SAT, A ONDA... (VIDEO)

Planeta -

Američki predsednik Donald Tramp prvi put je boravio u zvaničnoj poseti Velikoj Britaniji, a prilikom susreta sa kraljicom Elizabetom II, prekršio je protokol čak tri puta!

Kako prenosi britanski "Dejli mejl", od samog starta neke stvarni nisu išle onako kako bi trebalo.

Kraljica nestrpljivo čeka Trampa koji kasni
Kraljica nestrpljivo čeka Trampa koji kasnifoto: AP

Američkog predsednika je 92-godišnja kraljica Elizabeta II čekala oko 15 minuta. Tom prilikom je stajala sama i vidno nervozna nekoliko puta gledala na sat u iščekivanju američkog lidera.

Kada se konačno pojavio, odbio je da se pokloni kraljici prilikom rukovanja, a isto je uradila i njegova supruga Melanija, mada je ona napravila manji prekršaj jer žene nisu obavezne da to učine prilikom susreta sa članovima kraljevske porodice.

foto: AP

Novu grešku u protokolu napravio je kada je išao ispred kraljice i tom prilikom njoj okrenuo leđa.

Tramp ne samo da je išao ispred nje, nego je u jednom trenutku potpuno blokirao pa je kraljica morala da ga zaobilazi. Inače, čak i kraljičin suprug princ Filip uvek ide nekoliko koraka iza nje.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track