ZLA MAĆEHA UŽASNULA SVET: Usred parka napujdala ćerkicu na pastorka, pa ga i sama DIVLJAČKI IŠUTIRALA preteći mu tako brutalno da je sad policija traži (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

SKANDAL U FILADELFIJI

ZLA MAĆEHA UŽASNULA SVET: Usred parka napujdala ćerkicu na pastorka, pa ga i sama DIVLJAČKI IŠUTIRALA preteći mu tako brutalno da je sad policija traži (VIDEO)

Planeta -

Filadelfijska policija traži pomoć građana u identifikaciji žene koja je zgrozila svet.

Snimak na kom ona pujda devojčicu da napadne jedva malo starijeg dečaka, a zatim ga i sama šutira i preti da će ga "učiniti neplodnim", postao je viralna zahvaljujući ženi koja ga je napravila kao svedok događaja i postavila na svoj profil na Fejsbuku.

foto: Printscreen YouTube

Devojčica nasrće na dečaka

Slučaj se dogodio u parku Tekoni u Filadelfiji. Na snimku se vidi kako devojčica nasrće na dečaka, on je nogom odgurne, a muškarac ih razdvaja. Žena koja stoji pored zatim snažno šutira dečaka nekoliko puta u zadnjicu.

foto: Printscreen YouTube

Dečak se sklanja, ona ga stiže i opet nasrće, on je šutne

"Ne šutiraj!", viče ona na dečaka zamahujući nogom na njega drugi put. "Hoćeš šut? Kakav je? Šutnuo si je u stomak, išutiraću ti jebena jaja da nećeš moći decu da napraviš!", nastavila je da urla.

Keli Džeks, koja je snimila događaj, ispričala je za portal FiliVojs (Phillyvoice) da je incident počeo kad je ta žena počela da huška ćerkicu da "sredi" dečaka.

"Ćerka ga je zgrabila u kragnu i oboje su pali na zemlju. Dečak nije hteo da se rve i bije s njom. Videlo mu se na licu. Devojčica je bila na njemu, a on je pokušavao da je otrese i oslobodi se stiska, zakotrljao se udesno i gotovo razbio glavu o metalnu šipku, pa ju je nogama odgurnuo. Tad im je prišao muškarac i rekao 'nema udaranja, nema udaranja', a žena je počela da se smeje. Zato sam i počela da snimam", ispičala je ona.

foto: Printscreen YouTube

Žena napada dečaka

Džeksova kaže da je htela da se umeša, ali odustala je jer je bila s dve unukice i uplašila se da će ih razjarena žena napasti.

Međutim, druga žena iz parka pošla je za agresivnom ženom, njenom ćerkom, dečakom i muškarcem, i suprotstavila joj se. Na to joj je agresivna žena rekla da joj je dečak pastorak!

Sad je policija traži zbog zlostavljanja deteta.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen YouTube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track