SVI ČEKAJU SAMIT

EKIPA KURIRA U HELSINKIJU: Nezapamćene mere obezbeđenja uoči susreta Trampa i Putina! Novinari iz celog sveta u prestonici Finske! (KURIR TV)

Planeta -

HELSINKI - Medijske ekipe iz celog sveta sjatile su se danas u glavni grad Finske, Helsinki, koji je ove godine domaćin susreta dvojice najmoćnijih lidera - predsednika SAD Donalda Trampa i predsednika Rusije Vladimira Putina.

Ekipa Kurira pomno prati atmosferu uoči sutrašnjeg sastanka, a u strogom centru grada i oko Finlandija hola, koji je pretvoren u Pres centar, vladaju nezapamćene mere obezbeđenja.

foto: Kurir

Još na aerodromu, pasoška kontrola je uz redovna kontrolna pitanja, sa osmehom poručila našim novinarima da ovoliki broj predstavnika sedme sile Finska ne pamti.

foto: Kurir

Policija, iako vrlo diskretna, nalazi se gotovo na svakom ćošku Helsinkija. Grad je okićen zastavama sa oznakom susreta Tramp-Putin, a novinarskim ekipama je dostupna svaka potrebna informacija.

Ekipa Kurira se uverila i da je u Pres centru čak i ića i pića na sve strane, pa čak i veliki video bim sa prenosom finala Mundijala.

Ostanite uz Kurir, a naši novinari će vas sa lica mesta obaveštavati o svakom detalju susreta u koji su uprte oči celog sveta.

Kurir.rs (Ratko Femić/Milica Jeremić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track