Najnovije vesti

OTKRIVENA PUTINOVA TAJNA: Evo zašto ruski predsednik uvek kasni! TRAMPA OSTAVIO DA ČEKA!
Foto: Profimedia

IMA DOBAR RAZLOG

OTKRIVENA PUTINOVA TAJNA: Evo zašto ruski predsednik uvek kasni! TRAMPA OSTAVIO DA ČEKA!

Planeta

Kašnjenje ruskog predsednika je već ušlo u legendu. Predsednika SAD Donalda Trampa je u Helsinkiju ostavio da čeka, a nisu bolje pošli ni Papa Franja, Džon Keri, a Putinova bivša žena je zbog njegovog kašnjenja plakala na metro stanicama.

Putinovo kašnjenje je legendarno. Izveštači iz Kremlja redovno čekaju po nekoliko sati, jer susreti retko počinju na vreme. Njegovo kašnjenje varira od lidera da lidera, i samo sat čekanja je znak poštovanja.

 

UŽIVO EKIPA KURIRA IZ HELSINKIJA! Putin kasni, sve se pomera, Tramp ga čeka! HELIKOPTERI NADLEĆU GRAD, PROTESTI UOČI SAMITA! (KURIR TV)

 

Putin je kasnio 50 minuta na svoj prvi sastanak sa papom Franjom 2013. godine. Svrgnuti predsednik Ukrajine Viktor Janukovič ga je, međutim, jednom čekao četiri sata, a evropski lideri redovno čekaju sat vremena ili više.

Putin je kasnio i na početku svog mandata. Na sastanak sa engleskom kraljicom 2003. godine kasnio je 14 minuta, a godinu dana ranije, roditelji dece poginulih u avionskoj nesreći, su ga na groblju čekali dva sata.

 

EKIPA KURIRA IZ HELSINKIJA: Atmosfera uoči susreta Trampa i Putina iz prve ruke (KURIR TV)

 

Putin je 2012. tri sata kasnio na sastanak sa Džonom Kerijom u Moskvi, ostavljajući američkog državnog sekretara da šeta na Crvenom trgu i igra se s palčevima, pre nego što je dobio zeleno svetlo iz Kremlja. Nije zabeleženo da je neki lider jednostavno odustao pre nego što se video sa ruskim predsednikom.

S obzirom da Putin uspeva da stigne na vreme na televizijske konferencije za štampu, ili na neke pažljivo planirane događaje, opšta je pretpostavka da je njegova sporost pri susretu sa ruskim i međunarodnim političarima pažljivo smišljena radi psihološkog efekta.

Ali, Putin je kasnio i pre nego što je postao političar. Njegova bivša supruga Ljudmila je jednom ispričala kako su je njegova kašnjenja na početku njihove veze dovoodila do suza. "Nikada nisam kasnila, ali Vladimir Vladimirovič uvek. Sat i po vremena je bilo normalno. Sećam se da sam stajala u metrou. Prvih 15 minuta kašnjenja su OK, pola sata i nekako Ali kada prođe sat vremena, a njega još uvek nema, tad počnem da plačem. "

 

Kurir.rs

Foto: Profimedia

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...