ZAPADNI MEDIJI NEMILOSRDNI PREMA TRAMPU! CNN: Ovo je njegov dan SRAMOTE! BILD: Previše labavo, previše mekano - previše pokorno! (FOTO)
Foto: Reuteres, Printscreen

DOČEKALI GA NA NOŽ

ZAPADNI MEDIJI NEMILOSRDNI PREMA TRAMPU! CNN: Ovo je njegov dan SRAMOTE! BILD: Previše labavo, previše mekano - previše pokorno! (FOTO)

Planeta -

Dan posle susreta predsednika SAD i Rusije Donalda Trampa i Vladimira Putina, zapadni mediji izneli su niz kritika na račun američkog predsednika.

Tako američki CNN na naslovnoj strani portala u tekstu pod objedinjenim naslovom "Trampov dan sramote" donosi više tekstova o jučerašnjem susretu.

foto: CNN

Mediji, koji je u više navrata žestoko kritikovao predsednika, se pre svega bavi ruskim mešanjem u američke izbore, navodeći da je "Tramp poverovao Putinu na reč uprkos saznanjima obaveštajnih službi".

foto: BBC

BBC na naslovnoj strani donosi nekoliko tekstova o samitu, sa posebnim osvrtom na "tretman" koji Tramp ima kod kuće nakon susreta u Helsinkiju.

foto: BBC

Tako BBC navodi da je "Tramp pod paljbom posle sastanka s Putinom", kao i da je posle Helsinkija "Tramp podbacio kod kuće".

foto: Bild

I nemački Bild dan posle susreta lidera objavljuje reakcije na samit i to u tekstu pod naslovom " Previše labavo, previše mekano, previše pokorno - sramota!"

SVET OSTAO U ŠOKU KAD JE TRAMP PRED SVIMA BACIO PUTINOV POKLON: Predsednik SAD otkrio da IPAK ima važne planove sa darom ruskog kolege! (FOTO, VIDEO)

Francuski Frans24 je nešto blaži u oceni i prenošenju reakcija posle samita, koji nazivaju "istorijskim".

foto: France24

U tekstu na sajtu, navodi se da je "Tramp odbio da se suprotstavi Putinu", pre svega kada je reč o navodnom ruskom mešanju u američke izbore.

Kurir.rs

Foto: Reuters, CNN, BBC, Bild, France24

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track