Najnovije vesti

ŠOK! POSLEDNJI INTERVJU NAJPOZNATIJEG KUVARA PRED SAMOUBISTVO: Klinton je silovatelj, a Vajnstinu želim prebijanje do smrti
Foto: AP

KONTROVERZNO

ŠOK! POSLEDNJI INTERVJU NAJPOZNATIJEG KUVARA PRED SAMOUBISTVO: Klinton je silovatelj, a Vajnstinu želim prebijanje do smrti

Planeta

Slavni kuvar i Entoni Burden, koji je prošlog meseca izvršio samoubistvo u hotelskoj sobi u Francuskoj, svoj poslednji intervju dao je novinarki Mariji Bastiljos za njen nedavno pokrenut magazin Popula.

Burden je, između ostalog, optužio Bila Klintona zbog reakcije na optužbe za seksualno uznemiravanje, kao i njegovu suprugu Hilari, koja je “uništila te žene”.

Bordejn, jedan od najpoznatijih muških pristalica pokreta #MeToo, nazvao je bivšeg američkog predsednika Bila Klintona "se*onjom i silovateljem", a izjavio je da bi voleo da vidi producenta Harvija Vajnstina “prebijenog nasmrt u svojoj ćeliji”.

On je istakao da su Bil i Hilari Klinton "pljunuli u lice" svim ženama koje su izašle u javnost sa optužbama na račun holivudskog producenta Harvija Vajnstina.

"On je veoma šarmantan čovek, j**eno je neverovatan. Hilari takođe. Kada si u sobi sa njom, ti misliš kako je fina i zabavna. Međutim, sraman je način na koji su oni unizili i diskreditovali sve žene koje su iznele istinu", rekao je tada.

Za bivšeg američkog predsednika Klintona rekao je da je “g...o, umišljen, napasnik, grubijan, gramziv i odvratan”.

Burden, koji je bio u vezi sa italijanskom glumicom Azijom Arđento, jednom od prvih žena koje su optužile Vajnstina za seksualno zlostavljanje, komentarisao je i odgovor Hilari Klinton na talas optužbi na njegov račun.

Ubrzo nakon što su žene počele da iznose optužbe, Hilari je izjavila da je “zapanjena” i da ne zna šta se događalo iz zatvorenih vrata.

Vajnstin je bio domaćin događaja i lično je donirao novac Klintonovoj od kada se prvi put kandidovala za senatora 1999. godine. Burden je njenu reakciju na Tviteru okarakterisao kao “sramnu zbog neiskrenosti i skretanja pažnje sa onog što je bitno”.

Kada je reč o samom Harviju Vajnstinu, Burden je izjavio da bi voleo da vidi producenta “premlaćenog nasmrt u svojoj ćeliji”. Pored toga, kao borac za ženska prava, opisao je i kako zamišlja Vajnstinovu smrt.

"On je u kupatilu. Iznenada dobija moždani udar, u otvorenom bademantilu strovaljuje se u kadu. Poslednje svesne trenutke provodi tražeći po kontaktima koga može da pozove i ko će mu se zaista javiti na telefon", rekao je Burden.

Kurir.rs

Foto: AP

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...