MISTERIJA U MEKSIKU! SVEŠTENICI I VERNICI U ČUDU: Statua Device Marije PROPLAKALA, lije suze od maslinovog ulja! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

nešto neviđeno

MISTERIJA U MEKSIKU! SVEŠTENICI I VERNICI U ČUDU: Statua Device Marije PROPLAKALA, lije suze od maslinovog ulja! (VIDEO)

Planeta -

Nadležne vlasti ispituju statuu Device Marije koja "plače" u crkvi u Novom Meksiku, pošto je otkriveno da su njene suze – maslinovo ulje.

Stuatua, koja se nalazi u katoličkoj Crkvi gospa od Gvadalupe u Hobsu, data je na hemijsku analizu i tada je ustanovljeno da su njene suze u stvari eterično maslinovo ulje.

"Neki od svedoka tvrde da su namirisali ruže, pa pretpostavljamo da je u pitanju nešto kao ulje koje blagoslovimo i koristimo za krštenja i druge obrede", rekao je biskup Oskar Kantu.

U toku je istraga da se ustanovi koji je uzrok pojave tečnosti otkrivene u šupljoj bronzanoj skulpturi, navodi Foks njuz. Biskup kaže da je pregledao njenu unutrašnjost i ustanovio da nema ničeg neobičnog.

" Osim paučine, unutra nije bilo ničega. Slikali smo, pregledali statuu",– rekao je Kantu i dodao da mora ispitati da li su suze prevara.

"Ali, čak i da je tako, ne znam kako su to izvedeli. Statua je od ojačane bronze, a u unutrašnjosti nema ničega", istakao je biskup.

Ako crkva zaključi da su suze natprirodna pojava, moraće, kako kažu, da odluči da li dolaze od boga ili zlih duhova. Biskup tvrdi da su ljudi koji su videli suze prijavili “predivne, pozitivne plodove” tog susreta.

Kurir.rs/Foks njuz

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track