BILA JE PREKRIVENA PČELAMA OD GLAVE DO PETE: Roj napao ženu, zadobila više od 200 uboda! Vatrogasci uskočili u pomoć, pa i oni završili u bolnici! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

PRAVI UŽAS

BILA JE PREKRIVENA PČELAMA OD GLAVE DO PETE: Roj napao ženu, zadobila više od 200 uboda! Vatrogasci uskočili u pomoć, pa i oni završili u bolnici! (VIDEO)

Planeta -

Jedna košnica koja je bila smeštena iza merača protoka gasa mogla je meštane Lejk Foresta u kalifornijskom okrugu Orindž umalo da košta glave.

Najgore je prošla jedna žena koju je roj pčela izbo "više od 200 puta". Ona je bila prekrivena pčelama od glave do pete.

"Bilo je užasno, a najgore je što sam bila potpuno nemoćna, nisam mogla da joj pomognem", rekla je jedna komšinica. Još troje ljudi, uključujući dva vatrogasca koji su priskočili u pomoć, takođe su povređeni.

foto: Youtube/Printscreen

"Dok smo joj prilazili, a stigao sam na pet-šest metara od nje, mogao sam da vidim pčele svuda po njenom telu. Nekoliko stotina pčela bilo je samo na njenom licu, bile su u kosi, kao da su se isprepletale i obuhvatile čitavu njenu glavu. Bile su u svojevrsnim slojevima zakačene svuda po njoj – u ušima, na vratu…", naveo je Rajan Vilson.

foto: Youtube/Printscreen

Vatrogasci nisu imali vremena da stave zaštitnu opremu koju inače nose kad su u pitanju takvi incidenti. Uzeli su aparat za gašenje požara kako bi uklonili pčele od žrtve koju su bukvalno odvukli na bezbednu udaljenost od 200 metara.

foto: Youtube/Printscreen

"Držao sam je i govorio joj: “Idemo”, imala je pčele svuda po ruci, ali ju je preplavio strah. Stoga smo odlučili da je prosto zgrabimo i odvedemo dalje od tog mesta, jer nismo znali odakle su pčele došle", ispričao je Vilson.

Kako se kasnije ispostavilo, žena je krenula do svog automobila da donese sredstva za čišćenje kuće, kad su je napale pčele. Žrtva je izbodena najmanje 200 puta i odvezena je u bolnicu u kritičnom stanju, saopštili su zvaničnici.

Pčelar koji je uklonio košnicu procenio je da u njoj ima između 60.000-80.000 pčela. Žena je na intenzivnoj nezi, a očekuje se da će se oporaviti u potpunosti i izaći iz bolnice za nekoliko dana. Povređeni vatrogasci su takođe hospitalizovani i kasnije istog dana se vratili na posao.

Kurir.rs/ABC7 Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track