PODVODILA ROĐENU DECU: Mirno slušala i gledala kako joj ćerkica (2) i sin (1) vrište dok ih siluju njen dečko i njegovi pajtaši!
Foto: Facebook / Azzie Watson

nezapamćen zločin

PODVODILA ROĐENU DECU: Mirno slušala i gledala kako joj ćerkica (2) i sin (1) vrište dok ih siluju njen dečko i njegovi pajtaši!

Planeta -

Iako je rodila dvoje dece, Azi Votson (25) iz Kanzasa se ne može nazvati majkom, a slučaj silovanja njene dece zgrozio je čitavu Ameriku.

Azi Votson je optužena da je dvogodišnju ćerku i jednogodišnjeg sina podvodila Čarlsu Grinu (43) njenom dečku, koji je mališane silovao više puta i to u društvu prijatelja u svojoj kući.

Strahote ovog zločina slučajno je otkrila hraniteljka koji se brinula o mališanima, nakon što je pokušala devojčici da promeni pelene.

"Tata me je povredio. Tata, prestani da budeš zao. Tata, boli me" plakala je nesrećna devojčica.

foto: AP / Jackson County Sheriff's Office

Nakon ovoga, hraniteljka je prijavila slučaj policiji. Kako se saznalo u daljoj istrazi, Azi je ćerku odvodila kod svog momka, a on je zajedno sa svojim prijateljima, dete seksualno zlostavljao čak u deset navrata, dok su dečaka silovali pet puta.

Oba deteta su Azinog dečka zvala "tata", a na suđenju je priznala da je bila seksualno aktivna sa svim optuženim muškarcima, ali da nijedan od njih nije biološki otac njene dece.

Takođe, njoj je tokom pregleda i ispitivanja utvrđen veliki nivo amfetamina u organizmu, kao i seksualno prenosive bolesti. Nažalost, seksualno prenosiva bolest nađena je i kod nesrećnje dvogodišnje devojčice.

Kurir.rs / Kansascity.com

Foto: Facebook / Azzie Watson

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track