NOVI SLUČAJ GRUPNOG SILOVANJA NA IBICI: Četvorica Britanaca omamili zemljakinju posle provoda, dvojica braće ostala u zatvoru (VIDEO)
Foto: Screenshot Video Daily Mail

sramota

NOVI SLUČAJ GRUPNOG SILOVANJA NA IBICI: Četvorica Britanaca omamili zemljakinju posle provoda, dvojica braće ostala u zatvoru (VIDEO)

Planeta -

Četvorica britanskih turista uhapšeni su u odmaralištu San Antonio na Ibici zbog sumnje da su grupno silovali turistkinju (29) iz Velike Britanije.

Civilna garda ih je privela nakon što je devojka prijavila da je napadnuta. Kako je objasnila, jedan od osumnjičenih ju je naterao da popije dve pilule i posle toga joj je pozlilo. Upoznala ih je tokom noćnog izlaska, zajedno su otišli na plažu, a potom i u smeštajne jedinice gde se požalila da joj nije dobro.

Juče je održano sudsko saslušanje za koje je pristup medijima bio zabranjen i doneta je odluka da dvojica od četvorice privedenih Britanaca ostanu pritvoru zbog istrage. Veruje se da su u pitanju braća (29) i (30). Druga dvojica su puštena na slobodu nakon plaćanja kaucije.

Na osnovu prvih informacija, oni su se našli sa devojkom na jednoj lokaciji na samoj obali kod glavne plaže S'Arenal u San Antoniju, koje je ispunejno restoranima i barovima koje Britanci preferiraju. Napad se navodno dogodio u ranim jutarnjim časovima, a nakon toga je pozvana policija.

Devojku su pregledali lekari, a trebalo bi da na sudu još jednom potvrdi šta je navela policajcima koji su se odazvali na poziv.

Inače, još traje prošlomesečna istraga grupnog silovanja Britanke (19) u hotelu na Ibici za koje su osumnjilčena tri muškarca, od toga dva fudbalera. Uprkos svemu, nedavno su im svima vraćeni pasoši, kao i dozvola napuštanja ostrva, piše Dejli mejl.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track