NAJBRUTALNIJE PRIZNANJE IKADA! KANIBAL (21) UBIO LJUBAVNICU (45) I POJEO JE: Svideo mi se ukus njenog mozga! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

UŽAS

NAJBRUTALNIJE PRIZNANJE IKADA! KANIBAL (21) UBIO LJUBAVNICU (45) I POJEO JE: Svideo mi se ukus njenog mozga! (FOTO)

Planeta -

Dimitrij Lunčin (21) postao je opsednut kanibalizmom pošto je čitao o kanibalu iz Milvokija Džefriju Lajonelu Dahmeru, koji je silovao i ubio 17 dečaka i muškaraca između 1978. i 1991. godine. Njegova kasnija ubistva uključivala su nekrofiliju i kanibalizam.

Lučin je ubio je svoju devojku Olgu Budunovu (45), tako što je 25 puta udario flašom vina o glavu, ali to nije sve. On joj je izvadio unutrašnje organe, ispržio mozak i dok je jeo pio je njenu krv.

Govoreći policiji o ubistvu, rekao je: "Dopao mi se ukus njenog mozga. Odlučio sam da još jednom pokušam. Zatim sam odneo neku njenu krv u čašu."

Izvršio je ubistvo u stanu svoje žrtve, gde su planirali da zajedno obeleže Međunarodni dan žena.

Svedok Aleksandra Dedova (21) rekla je da je na vratima bilo znak đavola.

"Hteo je da prizove đavola. Čekao je 5 minuta, ali đavo se nije pojavilo. Zatim je slomio njenu lobanju, uzeo deo mozga, ispržio i pojeo. Svidelo mu se, uzeo je nekoliko parčeta, a zatim je popio čašu njene krvi", rekla je ona.

Tužiteljka Olga Bondarenko je dodala da je "isekao stomak i odsekao joj uši".

Lunčin je tražio da se suđenje obavi iza zatvorenih vrata, ali sudija je to odbio. Ovom mladiću se trenutno sudi za "ritualno i kanibalsko ubistvo".

Tim psihologa koji radi na njegovom slučaju napisao je u izveštajima da Dimitrij ima "inteligenciju filozofa", kao i da je izvršio ubistvo kako bi "dobio inspiraciju za pisanje poezije".

Preti mu doživotna kazna.

Kurir.rs/ Metro

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja