NOVA PREVARA U NAŠEM KOMŠILUKU: Devojke jure pijane turiste, pa ih odvedu na seks na plaži, ali onda nastane pravi pakao!
Foto: Profimedia

seks-šema

NOVA PREVARA U NAŠEM KOMŠILUKU: Devojke jure pijane turiste, pa ih odvedu na seks na plaži, ali onda nastane pravi pakao!

Planeta -

Bugarski mafijaši koriste maloletne devojke da mame pijane turiste na plaže obećavajući im seks da bi ih opljačkale, prenose britanski mediji.

Britanski turisti koji se spemaju za letovanje u Sunčanom bregu u Bugarskoj sada dobijaju upozorenja o prevarama "seksom na plaži", zbog kojih su neke žrtve završile i u bolnici.

Mnoge devojke iz barova, od kojih su neke navodno i maloletne, u ranim jutarnjim satima traže muškarce koji su previše popili.

Njihovi šefovi kriminalci navodno im govore da traže one koji su toliko pijani da ne mogu da stoje, i da ih odvedu na plažu pozivajući ih na seks bez obaveza. Ipak, kada se žrtva nađe nasamo sa devojkom, banda muškaraca bi ga zaskočila iz mraka, nakon čega bi usledila pljačka.

"Besplatan seks na plaži će vas samo dovesti do toga da budete opljačkani. Moj prijatelj je upoznao je upoznao jednu devojku u baru i uputio se sa njom na plažu. Oboje su se skinuli i onda su se iznenada pojavili ti muškarci i tražili mu novčanik. Predao im je sav novac, telefon i sat i ipak su ga prebili. Poslednja dva dana je proveo u bolnici", rekao je jedan Britanac.

foto: Profimedia

Na portalu Trip advajzer, Dejvid Grin je upozorio da ljudi ne bi trebalo da idu na plažu sami sa ovim "prositutkama".

"One tu rade, uzimaju ljudima novac nakon što ih odvedu na usamljeno mesto. Momci odlaze na plažu sa ovim devojkama, i pre nego što se bilo šta desi pojavljuju se muškarci koji ih pljačkaju", navodi se.

foto: Profimedia

I drugi su objavili slična upozorenja, a jedan od korisnika je opisao kako su mu lopovi tražili pare, jer je mokrio na plaži, a zatim ga prebili. Drugi su prijavili kako su po povratku na plažu otkili da su im sve stvari nestale.

Na obali Crnog mora kriminal je u porastu, nakon što su se prevaranti tu stacionirali tragajući za pijanim turistima. Veliki priliv pijanih Britanaca privukao je i veliki broj sitnih kriminalaca, kojima upravljaju lokalni mafijaši.

foto: Profimedia

Prostitucija nije zabranjena u Bugarskoj, ali se veruje da je povezana sa kriminalnim podzemljem, za koje se zna da vodi mnoge od barova u Sunčanom bregu. Mnoge devojke koje su uključene u prevare "seks na plaži", najverovatnije su lokalne prostitutke pod kontrolom boseva.

Turiste napadaju i lopovi, džeparoši i trgovci prevaranti, kako u Sunčanom bregu tako i u drugim letovalištima.

"Primili smo brojne izveštaje o krađama i napadima na ljude britanske nacionalnosti od strane prostitutki i njihovih čuvara. Izbegavajte oblasti gde prostitutke operišu, uključujući parkinge, plaže, slabo osvetljene oblasti i oblasti sa žbunjem i drvećem", navodi se u saopštenju britanskog Forin ofisa.

Kurir.rs/The Sun Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track