SUDBINA DVE BLIZANKE (9) DIGLA GRČKU NA NOGE: Nestalе su tokom požara, a njihovom ocu je OVAJ SNIMAK dao nadu da su žive (VIDEO)
Foto: Printscreen

jezivo

SUDBINA DVE BLIZANKE (9) DIGLA GRČKU NA NOGE: Nestalе su tokom požara, a njihovom ocu je OVAJ SNIMAK dao nadu da su žive (VIDEO)

Planeta -

Da li su Sofija i Vasiliki, devetogodišnje blizanke, zaista viđene na omanjem brodu u luci Rafina ili je nejasni snimak više plod poslednje slamke roditeljske nade?

Devojčice su se sa ostalima dale u panični beg kada su prvi jezičci vatrene stihije zahvatile imanje bake i deke u Mati gde su bili. Od tada im se gubi svaki trag, do trenutka kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se vide devojčice na nekom brodu koje bi mogle da budu Vasiliki i Sofija, ali policijski stručnjaci tvrde da nema pouzdanih podataka da to i potvrde.

S druge strane, otac devojčica, Janis Filipopulos, sa punom sigurnošću tvrdi da su na snimku, iako vidljivost nije najbolja jer je sniman noću, njegova deca.

Među spasenima i hospitalizovanima nema blizanki, obalska straža ih nije evidentirala kao evakuisane, nema ih ni među nastradalima.

Kapetan broda misli da su devojčice na brodu bile starije, a gotovo je siguran da su bile u pratnji porodice i ljudi koji su znali njihov identitet.

Sličnu verziju su izneli i još neki očevici događaja u luci Rafina kada su pristizali unezvereni ljudi. Dve devojčice koje su se držale za ruke su viđene, ali niko ne može da bude siguran da su u pitanju blizanke.

Potraga traje, Grčka grozničavo očekuje vesti oko bliznakinja.

Kurir.rs/Novosti

Foto: Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja