OVAKVE SCENE POSTAJU SVAKODNEVICA: Migranti se iskrcali na plaži punoj turista, pa se razbežali, a kupači ostali u čudu (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

STIŽU IZ AFRIKE

OVAKVE SCENE POSTAJU SVAKODNEVICA: Migranti se iskrcali na plaži punoj turista, pa se razbežali, a kupači ostali u čudu (VIDEO)

Planeta -

Kamere su snimile neverovatan trenutak kada je grupa od oko 50 migranata pristala na obalu popularnog turističkog letovališta u Španiji u provinciji Kadiz.

Afrički migranti iskočili iz drvenog čamca na plažu Zaora i brže-bolje su se razbežali i projurili plažom naočigled turista. Jedan otac pomerio je svoju decu, a migranti su prekinuli i partiju tenisa na plaži. Jedna žena koja je izašla iz čamca je bila vidno povređena tako da je samo legla na pesak da se odmori. Rekla je da joj je povređena ruka, ali ne ozbiljno.

foto: Twitter/Printscreen

Drugi kupači su sve mirno posmatrali.

Podsetimo, pre nekoliko dana slično se dogodilo na nudističkoj plaži Del Kanuelo na Tenerifima u Španiji. U tragikomičnoj sceni, migranti iz Maroka odmah po pristanku iskačili su iz čamca i bežali na sve strane prema šumi kako bi izbegli špansku policiju.

foto: Reuters

Nažalost, ovo je čest prizor na obalama Španije, a gradonačelnik grada Algesirasa je izjavio da se to mesto polako pretvara u novu Lampeduzu.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Twitter/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track