Najnovije vesti

PREOKRET! SESTRE KOJE SU UBILE OCA MAFIJAŠA NISU TO UČINILE U SAMOODBRANI: Sada im preti doživotna, a ovo su novi detalji tog krvavog zločina (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

slučaj koji privukao veliku pažnju

PREOKRET! SESTRE KOJE SU UBILE OCA MAFIJAŠA NISU TO UČINILE U SAMOODBRANI: Sada im preti doživotna, a ovo su novi detalji tog krvavog zločina (VIDEO)

Planeta

Ruske tinejdžerke Kristina (19), Angelina (18) i Marija (17) priznale su ubistvo 57-godišnjeg oca Mihaila Kačaturijana.

Iako su navele da su to učinile jer ih je godinama seksualno i fizički maltretirao, sudija je odbio da poveruje u te tvrdnje i pusti ih iz pritvora. Smatra se da su sve već unapred smislile te umesto početnih tvrdnji da im preti do 15 godina robije, izgleda da im se smeši doživotna kazna.

foto: Youtube/Printscreen

U međuvremenu, pojavile su se mnoge informacije o njihovom ocu za koga se zna da je bio blizak sa kriminalnim podzemljem.

Tokom pretresa njegovog stana i "audija Q7" pronađen je arsenal oružja, samostrel, puška, lovačka puška, 3 pištolja, signalni pištolj kao i 2 kilograma heroina.

foto: Youtube/Printscreen

Kačaturijan je sam konzumirao drogu, kako se navodi, a organizovao je niz skandaloznih aktivnosti sa svojim ćerkama. Zna se da nije nigde radio, ali je porodica veoma dobro živela. Bio je povezan sa mnogim uticajnim ljudima, a sumnja se da je posebno bio u vezi sa izvesnim finasijerom koji živi u SAD. On mu je redovno slao velike sume novca. Trgovao je drogom, ali nikad nije bio optužen za bilo koje krivično delo, upravo zahvaljujući pomenutim vezama.

Marija Kačaturijan
Marija Kačaturijanfoto: Youtube/Printscreen

Osim tri ćerke, imao je i dva sina. Kristina, Angelina i Marija (19, 18 i 17 godina) su ga izbole 36 puta.

Prema prvim izveštajima, zločin je krenuo spontano jer je otac napao najstariju ćerku posle čega je ona zgrabila nož. Međutim, mediji prenose da je Kačaturijan spavao kada mu je jedna od devojaka zabola nož u grlo, a zatim su ga dokrajčile nožem i čekićem. Broj uboda varira od 36 do 45, a imao je rane po vratu, oko srca i po stomaku.

Kristina Kačaturijan
Kristina Kačaturijanfoto: Youtube/Printscreen

Međutim, iako je Sud odbacio tvrdnje da su zločin počinile jer nisu više mogle da trpe oca nasilnika, ima više priča koje idu tome u prilog.

Komšije i prijatelji tvrde da im nije davao da izlaze napolje, čak i u školu i da se ponašao kao pravi tiranin. Navodno, pretio im je pištoljem i redovno ih je tukao.

foto: Youtube/Printscreen

Najstariju ćerku je još pre 4 godine silovao u hotelu u Izraelu. Posle toga, devojka je pokušala da se ubije. Zabranjivao im je izlaske i druženje sa prijateljima i tukao ih je redovno. Prema pojedinim medijima, devojke su unapred isplanirale ubistvo. Ukrale su ključeve od kola i iz njih uzele čekić i nož. Kada je zaspao na fotelji, napale su ga.

Kako je utvrđeno, ćerka koja je tvrdila da ju je otac napao, zadobila je te povrede posle njegove smrti.

Slučaj će biti odbačen protiv najmlađe sestre Marije jer nije aktivno učestvovala u zločinu, međutim, to će istraga tek pokazati.

Kurir.rs/Crime Russia Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...