Moćno: Žena lebdi usred Ljubljane
Foto: Vesmin Kajtazovič

Verovali ili ne

Moćno: Žena lebdi usred Ljubljane

Planeta -
Na velikoj vrelini žena koja sedi u vazduhu i lebdi očarala Ljubljančane, ali su mnogi izrazilu sumnju da je to moguće

LJUBLJANA- Žena u haljini koja sedi u vazduhu iako u Sloveniji vlada velika vrućina mnogi prolaznici na Prešernovom trgu u Ljubljani nisu mogli verovati svojim očima šta se dešava ispred njih.

Iako se okupio veliki broj radoznalaca žena je spokojno lebdela u vazduhu i igrala zamišljenu predstavu.

Mnogi prolaznici su se oduševljavali ali fotografu i slučajnom prolazniku Vesminu Kajtazoviću radoznalost nije dala mira.

-Hodao sam oko nje, njega- više nje, odjednom joj je čak izrasla i brada. Hodao sam oko lebdeće žene, ali ona se nije obazirala već je nema držala štap i lebdela, kaže u izjavi za Slovenske novice Vesmin Kajtazović.-

On kaže da ga je jedna studentkinja antropologije koja se zatekla upozorila na deblji deo pod tepihom, koji se nalazi ispod lebdeće žene, za koji je on pomislio da je u pitanju posebno postolje.

Svoju radoznalost pišu Slovenske novice Kajtazović je otkrio na internetu u prilogu BBC koji prikazuje razotkrivanje misterije kako lete indijski fakiri i njihovi učenici uključujući i ovu ženu sa trga u Ljubljani.

Naime u njihovoj haljini nalazi se savijena metalna stolica na kojoj sedi fakir toliko vremena da novac koji se nalazi u vrču više nije sitniš već ogromna količina novca.

http://www.youtube.com/watch?v=etSivpBHUmE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track