Najnovije vesti

POBEGLA JE OD KUĆE KAD JE NAPUNILA 14: 5 godina porodica ništa o njoj nije čula, a sad je majci POSLALA PISMO i poručila OVO!
Foto: Policija okruga Bej

niko ne zna gde se nalazi

POBEGLA JE OD KUĆE KAD JE NAPUNILA 14: 5 godina porodica ništa o njoj nije čula, a sad je majci POSLALA PISMO i poručila OVO!

Planeta

Jedna majka sa Floride podelila je svoju radost sa svima kad je primila pismo od ćerke, koja je nestala još 2013. godine.

Emili Vinel Pol pobegla je od kuće kada je tek bila napunila 14 godina godina i od tada njeni roditelji nisu čuli ništa o njoj. Ona im je tada ostavila poruku da beži od kuće i od tada trenutka ne znaju gde se nalazi i zabrinuti su za njenu bezbednost.

Njena majka, Pem, ušla je 26. jula na svoj Fejsbuk profil da obavesti sve prijatelje i porodicu da joj je stiglo pismo i da veruje da ga je napisala njena ćerka.

Kako je rekla, ona ne zna gde se Emili nalazi, niti da li planira da se vrati kući, ali je svejedno srećna zato što zna da joj je ćerka dobro. Ona se, takođe, zahvalila svima koji su joj pružali podršku i ljubav sve ovo vreme.

Pre nego što je napustila svoju kuću i nestala, devojčica je pretraživala na internetu kako pobeći i pratila sajtove koji mladima daju savete kako da ne budu pronađeni. Otkad je pobegla nije koristila Fejsbuk, pa se sumnja da koristi svoj Xbox kako bi komunicirala sa ljudima koji nisu deo njene porodice.

Policija ističe kako veruju da je pismo koje je njena majka dobila, zaista ona i napisala.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Policija okruga Bej

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...