UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA KRALJA MALTE: Srbin nožem izbo biznismena i krenuo uz stepenice, ali su za njim potrčali žrtvini rođaci!
Foto: Kurir, Printscreen

počelo suđenje

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK UBISTVA KRALJA MALTE: Srbin nožem izbo biznismena i krenuo uz stepenice, ali su za njim potrčali žrtvini rođaci!

Planeta -

Počelo je suđenje Srbinu Bojanu Čmeliku (35), to jest Mitiću, koji je 6. jula uhapšen na Malti zbog surovog ubistva biznismena Huga Hetkutija (52).

Sudija je na početku sudskog procesa izjavio da postoji dovoljno dokaza da je Mitić počinio ovaj zločin.Optužen je da je u petak, 6. jula, oko 22.30 ušetao u najnoviji Hetkutijev butik-hotel u Pačevilu, na Malti, prišao biznismenu,i izbo pred brojnim svedocima.

Na suđenju je prikazan i šokantni video snimak na kome se vidi kako Mitić prilazi malteškom biznismenu dok sedi za stolom, grli ga i dva puta snažno ubada u stomak. Bojan zatim beži uz stepenice ka gradu.

Policija je uspela da pronađe i nož kojim je Mitić izbo Hetkutija. Međutim, interesasntno je da je na sečivu pronađen i DNK treće, za sada nepoznate osobe.

Posle ubistva, Bojan je pobegao stepenicama prema gradu Slemi, ali su za njim potrčali rođaci Hetkutija koji su pozvali i policiju. Ubrzo su ga pronašli u Slemi, a pri hapšenju Mitić je pružao žestok otpor i čak povredio nekoliko policajaca. Na kraju su morali da upotrebe tizer, kako bi savladali izuzetno krupnog Matića.

Bojana Čmelik, zapravo je Bojan Mitić, a to je na suđenju potvrdio i inspektor Nikolaj Sant. Bojan je koristio lažni pasoš tokom boravka u inostranstvu.

U Srbiji ima bogat kriminalni dosije.

Kurir.rs/One.com.mt

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track