BRITANSKA TURISTKINJA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Dobila kaznu zbog vize, pa OŠAMARILA SLUŽBENIKA! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

pobesnela

BRITANSKA TURISTKINJA NAPRAVILA HAOS NA AERODROMU: Dobila kaznu zbog vize, pa OŠAMARILA SLUŽBENIKA! (VIDEO)

Planeta -

Britanska turistkinja snimljena je kako verbalno i fizički napada službenika za imigraciju na Baliju, kada je kažnjena zbog ilegalnog boravka u državi.

Audž Takadas (42) stigla je na aerodrom na Baliju u subotu, nakon što je ostala u Indoneziji 160 dana posle isteka turističke vize.

Takadas je bila na putu za Singapur kada su je službenici imigracionog odeljenja izdvojili zbog provere. Kada je dobila avionsku kartu, osoblje je otkrilo da joj je viza istekla 18. februara. Rekli su joj da mora da plati kaznu od 4.000 dolara, odnosno 25 dolara za svaki dan ilegalnog boravka u državi.

Takadas je pobesnela na službenika jer je zbog provere i kazne propustila let za Singapur. Tvrdi da nije znala da joj je viza istekla.

"Vi ne plaćate za ovaj je**ni let. Vi gadovi ste mi samo rekli da vam donesem novac, zašto mi niste rekli ništa drugo?", vikala je na zaposlenog, a zatim ga je i ošamarila. Odvedena je u imigracijski pritvor u kojem se nalazi od subote.

Šef imigracijskog odeljenja Ngura Rai Aris Amran je rekao: "Ošamarila je našeg cenjenog službenika, što znači da je napala predstavnika države. Zato smo je prijavili policiji".

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track