OTAC TUGOVAO ZA PREMINULOM BEBOM: Nešto ga je kopkalo, pa je otvorio sanduk! Unutra ga je čekalo veliko iznenađenje! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

ŠOKIRAO SE

OTAC TUGOVAO ZA PREMINULOM BEBOM: Nešto ga je kopkalo, pa je otvorio sanduk! Unutra ga je čekalo veliko iznenađenje! (VIDEO)

Planeta -

Melvin Mendoza iz Hondurasa bio je slomljen kada mu je devojka rekla da su izgubili jedno dete na porođaju.

Ona se nedavno porodila, donevši na svet blizance, međutim, jedno dete je preminulo.

Posle sahrane deteta je usledilo još veće iznenađenje. Mendoza je otvorio mali mrtvački sanduk i otkrio da se u njemu nalazi lutka. Saznao je da je tugovao za detetom koje uopšte nije ni postojalo!

Njegova devojka Rosa Kasteljanos Dijaz je celu trudnoću lažirala, obmanuvši porodicu i prijatelje. Slagala je i da se porodila. Potom je rekla da je jedno dete umrlo, a da je drugo ostalo u bolnici. Organizovala je čak i sahranu.

Ožalošćeni su se smenjivali u nošenju kovčega i uputili roditeljima emotivne poruke.

Međutim, Mendozini prijatelji su sledećeg dana posumnjali u Rosinu priču, pa su se vratili na groblje, a poveli su i Mendozu sa sobom. Iskopali su sanduk i unutra našli platičnu lutku. O svemu su obavestili i policiju.

Rosa je izgleda smislila bizaran plan kako bi Mendozu zadržala kraj sebe. Kako se navodi, ona se 9 meseci pravila da je trudna i kada je došlo vreme za porođaj, iz svog rodnog mesta se zaputila u prestonicu Tegusigalpu. Mendozi je ubrzo saopštila da je jedno dete preminulo, a posle par dana se pojavila sa kovčegom rekavši da ne sme da se otvara iako postoji taj običaj u ovoj zemlji.

Prema pisanju stanih medija, Mendoza neće tužiti Dijazovu.

Kurir.rs/Mirror Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja