NASRNULA NA LJUDE SEKIROM: Transrodna osoba priznala krivicu, ali dala JEZIVO OPRAVDANJE (VIDEO)
Foto: Facebook vide screenshot

strava

NASRNULA NA LJUDE SEKIROM: Transrodna osoba priznala krivicu, ali dala JEZIVO OPRAVDANJE (VIDEO)

Planeta -

Transrodna osoba optužena je za pokušaj ubistva tri osobe sekirom, od kojih je dve napala u radnji, dok je treću napala na ulici.

Iv Amati (26) izjasnila se da nije kriva po optužnici da je sekirom napala Bendžamina Rimera, Šeron Haker i Šona Redvuda, 7. januara ove godine u Enmoru, Australija.

Sud je odbacio njene tvrdnje da je u trenutku napada bolovala od duševnih bolesti i proglasio ju je krivom za sve tri optužbe koje su podignute protiv nje.

Advokat Amatijeve tvrdio je da je u trenutku napda ona bila pod dejstvom droge i lekova koje je uzimala.

Optužena je pred sudom rekla da je u trenutku napada čula glasove koji su joj rekli da ubije i pokori, kao i da počne slavljenje pakla na zemlji. Ona je takođe rekla da je imala duboko usađenu mržnju prema ljudima.

Kako pokazuje snimak, Amati je šetala kroz prodavnicu sa sekirom, nakon čega je krenula da udara po Rimeru i Hakerovoj. Treću žrtvu, Šona Redvuda, napala je na ulici.

Na suđenju je u svojstvu svedoka pozvana i Mikaela Jansen (26) koja je Amatijevu upoznala preko Tindera. Ona je izjavila da su se njih dve videle par sati posle napada, da su pile, kao i da su obe uzele neke tablete za koje ona veruje da su bile ekstazi. Ona je na kraju svedočenja dodala i to da ju je Amatijeva posle napada obavestila šta je uradila uz reči "Jednoga dana ubiću mnogo ljudi i to će biti tvoja krivica!".

Nastavak suđenja je zakazan za 12. septembar.

Kurir.rs/rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track