HIT! AMERIKANKA VOZILA PIJANA, PA ZAKUKALA POLICAJCU: Nemojte da me hapsite! Ja sam bela! I lepa! (VIDEO)
Foto: AP, Printscreen Washington Post

NIJE GA IMPRESIONIRALA

HIT! AMERIKANKA VOZILA PIJANA, PA ZAKUKALA POLICAJCU: Nemojte da me hapsite! Ja sam bela! I lepa! (VIDEO)

Planeta -

Policija iz Južne Karoline objavila je snimak na kojem se vidi kako Loren Elizabet Katšou (32) moli da je ne uhapse jer je "veoma čista, punokrvna belkinja" i "lepa".

Policija u Blaftonu uhapsila je Loren jer nije stala na saobraćajni znak "stop" i vozila je skoro 100 kilometara na sat i to pijana.

Na snimku se lepo vidi i čuje kako Loren "maše" svojim "pedigreom" kao dokazom da ne treba da je hapse.

"Molim vas, ne želim da znam kako je to (zatvor). Ja sam lepa devojka. Ne vodite me tamo", moli ona i objašnjava da nikad nije imala problema sa zakonom jer je navijačica, plesačica, bela i čista devojka koja je završila dobar univerzitet i bila članica sestrinstva. U jednom trenutku rekla je da će joj hapšenje uništiti karijeru.

Policajac Bejker Odom, koji ju je uhapsio, u zapisniku je sve to pedantno pobrojao u zapisniku i dodao da ju je pitao "pa kakve to veze ima", a ona je odgovorila: "Vi ste policajac i dobro znate šta to znači, zbog ljudi koje hapsite."

Takođe je rekla da je popila samo dve čaše vina i da je žurila do svog momka koji je, kazala im je, policajac. Kada su je policajci pitali koliko su bile pune te dve čaše vina, rekla je: "Pa, ovaj, znate, slavila sam rođendan."

Policajci su pretresli "ford" koji je vozila, pa su pronašli i malo marihuane, a onda je priznala i da je "malo duvala" pre nego što je sela za volan. Optužena je za vožnju pod dejstvom alkohola, brzu vožnju i posedovanje marihuane.

Kurir.rs/Vašington post

Foto: Printskrin Vašington post, AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja