KOPANJE PO PRLJAVOM VEŠU KRALJEVSKE PORODICE: Otkriven tajni plan Megan Markl, evo zašto paparaci drže palatu pod opsadom! (VIDEO)
Foto: EPA/ Alexi Lubomirski / Kensington Palace

pokušali da sakriju

KOPANJE PO PRLJAVOM VEŠU KRALJEVSKE PORODICE: Otkriven tajni plan Megan Markl, evo zašto paparaci drže palatu pod opsadom! (VIDEO)

Planeta -

Skandali ne prestaju da potresaju kraljevsku porodicu posle venčanja princa Harija i Megan Markl.

Megan je prekršivši mnoga stroga pravila, izazvala buru u javnosti zbog čega je i dalje meta mnogih, a sada je razotkriven njen tajni plan.

foto: Youtube/Printscreen

Nakon što je njen otac izostao sa venčanja mediji su brujali o njihovoj svađi. Dodatno je ulje na vatru dolila Meganina sestra koja je novopečenu vojvotkinju upozorila da im je otac jako loše i optužila je da će ona biti kriva ukoliko im otac umre.

Posle niza optužbi Megan je ipak odlučila da poseti oca Tomasa, ali je pokušala da sve zadrži u tajnosti kako ne bi izbio novi skandal i ponovo uzdrmao kraljevku porodicu.

Međutim, to joj ipak nije pošlo za rukom. Britanski mediji su naime saznali da će se Megan susresti sa ocem krajem meseca. Ona je od kada je procurila ova vest pod budnim okom paparaca koji pomno prate svaki njen korak.

"Mesto i tačan datum susreta nisu poznati zbog dobrobiti Megan i Tomasa. Ovo je osetljivo vreme za oboje, ali namervaju da konačno izglade svoj odnos", tvrde britanski mediji.

Otac Megan Markl šokirao je javnost kada je poručio da ga, pored toga što nije došao na venčanje, ne zanima ako suprug njegove ćerke nikada više ne progovori sa njim.

" Baš me briga ako Hari više nikad ne progovori sa mnom. Preživeću", istakao je bivši majstor rasvete na filmskim setovima.

Uprkos svemu Megan i kraljevska porodica smatraju da nema smisla da ignorišu Tomasa i da bivša glumica ne sme da ga isključi iz svog života.

Kurir.rs/Njus lajv

Foto EPA/ Alexi Lubomirski / Kensington Palace

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track