OGLASILA SE DEVOJKA KOJU SU GURNULI SA MOSTA VISOKOG 18 METARA: Izvinjenje nije dovoljno, mogla sam da umrem! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

IMA OZBILJNE POVREDE

OGLASILA SE DEVOJKA KOJU SU GURNULI SA MOSTA VISOKOG 18 METARA: Izvinjenje nije dovoljno, mogla sam da umrem! (VIDEO)

Planeta -

Džordan Holgerson (16), tinejdžerka koju je drugarica gurnula sa mosta visokog 18 metara, u predgrađu Portlanda, progovorila je iz bolnice o celom slučaju.

Ona je videla druge kako skaču sa mosta u reku Luis, pa je htela i sama da izvede ovaj poduhvat, ali nije imala habrosti. Kao što se može videti u snimku, u jednom trenutku ju je jedna devojka veoma grubo gurnula i Džordan je pala u vodu sa 18 metara visine.

Džordan je završila sa pet slomljenih rebara i probušenim plućnim krilom. Tinejdžerka je dala izjavu iz bolnice, nakon što je snimak njenog pada objavljen na internetu.

"Veoma lako sam mogla da umrem. Usred pada mislim da sam se onesvestila. Ali bila sam svesna i budna kad sam udarila u vodu", rekla je Džordan, dodajući da je neko odmah utrčao u da je izvuče.

Nakon toga su je prevezli u bolnicu u Vankuveru. Dženel Holgeson, njena majka, kaže da je Džordan osim slomljenih rebara i probušenog plućnog krila pretpela i povredu jednjaka i dušnika i da ima mehuriće vazduha u grudima.

"Srećna je što nije paralizovana ili mrtva", rekla je majka.

Džordan je u bolovima i veoma umorna, ali će se oporaviti i neće imati trajne povrede. Nije poznato koliko će devojčica biti u bolnici, ali se očekuje da će imati bolove oko šest nedelja.

Na snimku se čuje se kako Džordan odbija da skoči, dok je prijateljica navodi na to. Kad po drugi put kaže “ne”, čuje se muški glas kako je pita: “Spremna”, a potom se vidi ruka njene prijateljice kako je gura u vodu.

Džordanina majka je rekla da je ta prijateljica odrasla osoba.

"Besna sam na nju. Ona je odrasla osoba, sigurna sam da zna bolje od ovog", rekla je dodajući da bi ta devojka trebalo da se prijavi vlastima.

Džordan je rekla da se ta njena prijateljica izvinila za incident, ali da to izvinjenje nije dovoljno.

"Mogla sam da umrem. Mogla sam proći mnogo gore, sada kad razmišljam o tome", istakla je devojčica.

Mislim da treba snositi neke posledice jer neće naučiti lekciju ako misli da to može da ponovi i da će sve biti u redu", rekla je Džordanina sestra.

U toku je istraga incidenta.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track