IDI TAMO ODAKLE SI DOŠAO: Stigao je iz druge zemlje na studije, a onda je naleteo na muškarca i ženu sa METALNIM ŠIPKAMA
Foto: Fejsbuk

užasan napad

IDI TAMO ODAKLE SI DOŠAO: Stigao je iz druge zemlje na studije, a onda je naleteo na muškarca i ženu sa METALNIM ŠIPKAMA

Planeta -

Pakistanski student pretučen je i verbalno napadnut posle napada grupe ljudi iz zasede.

Abdulah Kajzer (21) napadnut je na putu ka biblioteci Univerziteta Njukastl u Australiji.

Kako je izjavio, njega su grupa žena i muškaraca zaustavili i okružili dok se nalazio u automobilu. Tom prilikom mu je jedna žena ušla u automobil kroz prozor i ukrala mu je mobilni telefon, dok je muškarac otvorio njegova vrata, udario ga u lice i rekao mu da se vrati u Pakistan. Dodao je da su ga tukli rukama i nogama, ali i da su koristili metalnu šipku. Prilikom napada njemu je slomljen nos i moraće na operaciju.

"Uspaničio sam se. Nisam znao šta da radim. Krv je šikljala iz mog nosa. Ovde sam se preselio jer sam mislio da je prilično sigurno... Ja sam iz Pakistana, znate kako je tamo, a ja sam došao ovde da steknem bolje obrazovanje, da živim sigurnije i bolje", rekao je on.

Kako je policija saopštila, za napadačima, muškarcem i ženom srednjih godina uveliko se traga, a olakšavajuća stvar je tačan opis koji policija poseduje.

Kurir.rs/Dawn.com

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja