OTAC MEGAN MARKL OTVORIO DUŠU I ZATVORIO VRATA POMIRENJA S ĆERKOM: Slagao princa Harija iako ga je zet upozorio zašto će svi završiti u suzama! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

ŠOKANTAN INTERVJU

OTAC MEGAN MARKL OTVORIO DUŠU I ZATVORIO VRATA POMIRENJA S ĆERKOM: Slagao princa Harija iako ga je zet upozorio zašto će svi završiti u suzama! (VIDEO)

Planeta -

Tomas Markl je u svom poslednjem intervjuu otvorio dušu i otkrio da žali što nije poslušao važan savet princa Harija. Otac vojvotkinje Megan Markl priznao je u razgovoru za Dejli mejl da je spustio slušalicu princu Hariju kad ga je optužio i kritikovao zbog nameštanja paparaco fotografija.

Izjavio je da je bio iznerviran Harijevom "tiranijom" i to u vreme dok se oporavljao od srčanog udara posle izlaska iz bolnice. On je rekao da, iako je Hari tada bio apsolutno u pravu, smatra da ga je nazvao u pogrešnom i neprimerenom trenutku.

U dosad najvećem intervjuu Tomas Markl je između ostalog priznao i da je lagao Harija kada mu je rekao da nije sarađivao sa paparacima. Dodao je da je ovo njegov poslednji intervju i otkrio je još nekoliko dosad nepoznatih činjenica.

"Planiram da odem iz Meksika i odselim se negde gde me niko ne poznaje i gde me niko neće naći. Ne želim da se o meni izmišljaju priče. Hoću opet da živim svojim starim, dosadnim životom", rekao je Tomas.

On je priznao da ga je veoma povredilo kada mu je Megan rekla da na venčanju neće biti vremena za njegov govor. On tvrdi da su priče o zbližavanju sa kraljevskim parom netačne jer nisu u kontaktu već mesecima i da ga nije briga za kraljevsku porodicu.

Iako se nikad nisu susreli, Tomas tvrdi da su on i Hari vodili tople i prijateljske telefonske razgovore kad mu je Megan otkrila da su u vezi. Između ostalog, razgovorali su upravo o spornoj temi paparaca i složili se da ih treba izbegavati po svaku cenu kad javnost jednom sazna vest o njihovoj ljubavnoj vezi.

“Hari mi je tada rekao da nikad ne pričam sa novinarima. Da će svi na kraju završiti u suzama i da će me živog pojesti. Bio je u pravu“, priznao je Thomas.

Međutim, umesto da ga posluša, Tomas je tajno dogovorio prodaju fotografija čija je vrednost procenjena na 100.000 britanskih funti, što danas ne može sebi da oprosti. Da podsetimo, Tomas Markl našao se na naslovnicima svetskih medija pošto je otkazao dolazak na ćerkino venčanje, navodeći da se oporavlja od srčanog udara kao razlog.

Njegova šokantna odluka bila je objavljena samo dan pošto je otkriveno da je prodao fotografije s paparacima.

Povodom poslednjeg intervjua Tomasa Markla, britanska kraljevska porodica zasad se nije oglasila, ali se nezvanično saznaje da je razbesneo ne samo Megan, već i celu kraljevsku kuću. Samo par dana pošto su britanski i svetski mediji objavili da Megan namerava da poseti oca i pomiri se sa njim i uspostaviti normalan odnos, on je ovim intervjuom, izgleda, tu mogućnost sasekao u korenu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track