POGLEDAJTE ŽESTOKU BORBU MAJKE SA ĆERKINIM OTMIČAREM: Muškarac na ulici skočio na devojčicu i krenuo da je davi! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

drama na tajvanu

POGLEDAJTE ŽESTOKU BORBU MAJKE SA ĆERKINIM OTMIČAREM: Muškarac na ulici skočio na devojčicu i krenuo da je davi! (VIDEO)

Planeta -

Sedmogodišnja devojčica vraćala se sa majkom iz škole u okrugu Nejhu na Tajvanu kada ju je 33-godišnji muškarac, identifikovan kao Džou, pokušao da je otme na ulici.

On je počeo da je buče za torbu, a njena majka je natprirodnom snagom, boreći se kao lavica istrgla ćerku iz ruku otmičara

Na snimku koji je objavila policija vidi se kako Džou čeka ispred restorana, a zatim pokušava da otme dete, vukući je za torbu. Očajna majka je zapomagala, ne ispuštajući dete.

Borba je trajala nekoliko trenutaka, a onda su majci u pomoć pritekli osoblje i gosti restorana, koji su naterali napadača da pusti devojčicu.

On je nakon toga pobegao, ali mu je policija ušla u trag i uhapsila ga. Džou je izjavio da je mislio da su u pitanju druge osobe, majka i ćerka koje poznaje, saopštio je lokalni šef policije.

Majka je ispričala da je napadač čak pokušao da zadavi njenu ćerku dok su je vukli svako na svoju stranu i da je strepela da će joj nauditi oružjem. Istraga je u toku, a napadač je poslat na medicinsku procenu kako bi se utvrdilo da li je mentalno zdrav.

Kurir.rs/Mingpao.com.

Foto printscreen Yt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track