Najnovije vesti

OTVORIO DEDINU GARAŽU I ŠOKIRAO SE: Godinama je tamo trunulo pravo bogatstvo! Ne zna šta će s tim LUKSUZOM! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Imgur

NIJE SE NADAO

OTVORIO DEDINU GARAŽU I ŠOKIRAO SE: Godinama je tamo trunulo pravo bogatstvo! Ne zna šta će s tim LUKSUZOM! (FOTO)

Planeta

Neimenovani muškarac je otkrio pravo blago u garaži koja pripada njegovom deki, a radi se o "lamborginiju kuntašu" iz 1981. godine.

Luksuzni automobil je pripadao dedi koji je preminuo, a koji ga je kupio osamdesetih dok se bavio poslom s automobilima. Međutim, troškovi osiguranja su bili previsoki kako bi deda nastavio s poslom pa je stoga odlučio samo da zadrži nekoliko automobila, koji su stajali u garaži više od 20 godina. 

 

"Lamborginiju" je potrebno čišćenje i restauracija jer zub vremena definitivno učinio svoje posebno kada je reč o ovoj vrsti automobila. "Kada sam skinuo pokrivač, osećao sam se kao arheolog. Da se ja pitam, očistio bih unutrašnjost i doveo ga u vozno stanje, ali eksterijer ne bi mnogo dirao. Automobil ima karakter i priča priču po kojoj se razlikuje od ostalih. To cenim više od savršenog laka. Baka namerava da ga se reši, ali oni zasad nisu zvanično na prodaju. Naravno da želim automobile, ali ja ne bih mogao ništa da uradim s njima čak i kad bih ih nasledio", napisao je korisnik Reddita koji je objavio fotografije automobila.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Imgur

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...