OVO JE AMERIKANKA KOJA JE GURNULA DRUGARICU SA MOSTA VISOKOG 18 METARA: Niko ne veruje da joj je žao, a sada joj preti optužnica (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

slučaj koji je obišao svet

OVO JE AMERIKANKA KOJA JE GURNULA DRUGARICU SA MOSTA VISOKOG 18 METARA: Niko ne veruje da joj je žao, a sada joj preti optužnica (VIDEO)

Planeta -

Tužilaštvo američke države Vašington razmatra da li će da pokrene postupak protiv 18-godišnje Tejlor Smit pošto je gurnula dve godine mlađu drugaricu Džordan Holgerson sa mosta.

Džordan je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.

“Slučaj će biti prosleđen Tužilaštvu Okruga Klark”, navodi se u saopštenju i dodaje se da je Smitova sarađivala sa vlastima u vezi sa ovim incidentom, prenose lokalni mediji.

Na snimku koji je preplavio društvene mreže vidi se kako je jedna osoba, za koju se sumnja da je Tejlor, gurnula Džordan sa 18 metara visine u vodu.

Holgersonova je rekla da je želela da skoči pošto je prethodno videla kako to radi njen prijatelj. Smitova ju je gurnula sa mosta, iako Džordan nije bila spremna da skoči.

“Došla sam na ivicu mosta sa prijateljicom. Ona je odbrojavala, ali nisam razmišljala o tome. Rekla sam: 'Ne broji mi, neću da skočim ukoliko mi odbrojavaš, nisam spremna'. A onda me je gurnula”, izjavila je 16-godišnja Džordan.

Ona je pala na stomak u vodu i tom prilikom polomila nekoliko rebara i povredila jednjak i dušnik.

Radnik Hitne pomoći, koji taj dan nije bio na dužnosti, pomogao joj je da dođe do obale, a ljudi u okolini su joj pritrčali u pomoć i smirivali je.

“Srećna sam što sam živa”, kazala je ona.

Smitova je poslala nekoliko poruka izvinjenja u kojima je napisala da joj je žao zbog svega što se dogodilo. Međutim, prijatelji kažu da Smitova uopšte nije pokazala nikakvo kajanje.

"Ponaša se kao da se ništa nije desilo. Nije je posetila da vidi da li je dobro, očigledno je baš briga", navela je jedna drugarica.

Na Instagramu se može videti da je ona bila na nekoj zabavi nekoliko dana posle incidenta.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track