DRAMA NA NEBU IZNAD NJU DŽERZIJA: Avionu u kojem je bio poznati reper EKSPLODIRALI TOČKOVI, jedva uspeo da sleti! (VIDEO)
Foto: printscreen

panika

DRAMA NA NEBU IZNAD NJU DŽERZIJA: Avionu u kojem je bio poznati reper EKSPLODIRALI TOČKOVI, jedva uspeo da sleti! (VIDEO)

Planeta -

Iznad Nju Džerzija odigrala se prava drama, jer je avion, kome su eksplodirale gume prilikom uzletanja, bio zaglavljen na nebu iznad grada, ali je ipak uspešno sleteo.

Kako prenosi RT, avion je poleteo oko 10.50 po lokalnom vremenu sa aerodroma Teterboro u Nju Džerziju i trebalo je da odleti do londonske vazdušne luke Luton, u Velikoj Britaniji.

Međutim, dve gume su mu eksplodirale, a avion је kružiо kod regionalnog aerodroma Vestfild-Barns u Masačusetsu, pripremajući se za hitno sletanje.

Posade za hitne slučajeve poslate sy do Vestfield-Barnes-a, spremne da reaguju na sletanje.

"Avion je "gulfstream IV", mala letelica koja se koristi za poslovne i privatne letove. Američki Reper Post Malon, navodno, jedan je od putnika u avionu - tvitovao je šef dopisništva Politika u Nju Džerziju Rajan Hačins.

Prema bezbednosnim procedurama, avioni u ovakvim situacijama kruže kako bi potrošili što više goriva iz rezervoara, jer se tako smanjuje rizik od požara prilikom prinudnog sletanja.

Kurir.rs/RT

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track