BRITANKU KOJA SE ZBOG DEČKA BACILA SA KRUZERA NAJBOLJE RAZUME NJEGOVA BIVŠA ŽENA: I ja bih skočila da sam morala da budem sa njim na brodu, to je recept za katastrofu! (VIDEO)
Foto: printscreen

preživela katastrofu

BRITANKU KOJA SE ZBOG DEČKA BACILA SA KRUZERA NAJBOLJE RAZUME NJEGOVA BIVŠA ŽENA: I ja bih skočila da sam morala da budem sa njim na brodu, to je recept za katastrofu! (VIDEO)

Planeta -

Britanka Kej Longstaf (46) koja je skočila sa kruzera i u moru provela deset sati stigla je u Veneciju i sa dečkom i porodicom izašla na večeru.

Longstafov je tvrdila da je pala u more sa sedme palube luksuznog norveškog kruzera, a posle deset sati u moru pronašli su i je spasili pripadnici posade broda Obalne straže. Ona je prebačena u u pulsku bolnicu gde je na provela 24 sata.

Britanska stjuardesa (46) se navodno čitave nedelje svađala sa verenikom Krejgom Rejmontom, a tog dana par je pio čitavo veče i svađao se. Putnici broda tvrde kako je zbog visoke ograde nemoguće pasti sa palube, a jedini način na koji je Kej mogla da završi u moru jeste da sama skoči.

"Probudio nas je alarm i kapetan se obratio svima: 'Moram da vas upozoriti da je neko skočio sa broda i da ga trenutno tražimo" - objasnio je putnik Edi Paladino.

Slučaj je iskomentarisala i Krejgova bivša supruga, Keli Rejmont koja je rekla da bi se na 'njenom mestu i ona bacila sa broda'.

"Da sam sa njim na brodu i ja bih pobegla kako god", izjavila je ona. Keli se venčala sa Krejgom 2014. godine a par se razišao posle godinu dana zbog čestih svađa.

"Krejg nije baš prijatan kada popije. Odlazak na krstarenje sa njim je recept za katastrofu. Ne mogu uopšte da zamislim šta je proživela",- izjavila je Krejgova bivša supruga.

- Kada smo je izvukli iz mora pričala je o svojem partneru. Ne mogu da vam kažem šta jer je istraga u toku, ali nije rekla ništa lepo", izjavio je Lovro Orešković, kapetan broda koji ju je spasio iz mora.

Par i njihovi rođaci viđeni su u utorak navečer na večeri u Veneciji. Društvo je bilo dobro raspoloženo i nasmijano, ali na pitanja novinara nisu odgovarali.

Kurir.rs/24sat.hr

Foto printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track