ŽENU DVAPUT UDARIO AUTO U RAZMAKU OD MINUT, A NIKO NI DA MRDNE: Šokantan snimak BRUTALNOG UBISTVA u Kini razbesneo svet (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/Video Camps

skandalozno

ŽENU DVAPUT UDARIO AUTO U RAZMAKU OD MINUT, A NIKO NI DA MRDNE: Šokantan snimak BRUTALNOG UBISTVA u Kini razbesneo svet (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Snimak situacije u kojoj ženu dvaput udara taksi čiji vozač beži sa lica mesta objavljen je od strane zvaničnika u kineskom gradu Žumađanu i izazvao je bes internet zajednice.

Uhapšena su dva vozača uključena u incident koji se dogodio u aprilu. Klip je snimljen u ranim jutarnjim satima i prikazuje žrtvu, koja se preziva Ma, kako čeka da pređe ulicu punu putnika.

Kada se zaustavlja da bi automobili prošli, jedan taksi je udara sa strane u punoj brzini, posle čega se vozač ne zaustavlja već nastavlja dalje. Žena je tako ostavljena sa ozbiljnim povredama nasred ulice, ali je i su je i pord toga ignorisale desetine prolaznika i vozača, koji su je videli ali nisu uradili ništa da joj pomognu.

Samo koji minut kasnije događa se i drugi incident kada automobil prelazi preko celog njenog tela, ostavljajući je bez znaka života na zemlji.

Policajci su rekli da su, kada su konačno pozvani, pronašli ženu kojoj već nije bilo spasa.

Lekari su konstatovali njenu smrt na licu mesta, a policija je raspisala poternice za dva odbegla vozača.

Obojica su kasnije uhapšena i sada se suočavaju sa optužbama za ubistvo.

Slučaj se i dalje istražuje, policija ističe, i još uvek nije zakazan datum njihovog suđenja.

Policija nije precizirala da li ima saznja koji udarac je bio presudan za smrt žene.

Korisnici društvenih mreža, koji su podelili snimak preko 61.000 puta i ostavili oko 73.000 komentara, veoma su besni zbog incidenta.

Kurir.rs/Feedytv.com

Foto: Printscreen Youtube/Video Camps

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja