ISPOD POZNATOG RESTORANA OTKRIVEN TAJNI TUNEL: Dugačak je 183 metra, vodi do jednog kreveta u Meksiku, a evo čemu je služio (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

VELIKA AKCIJA POLICIJE

ISPOD POZNATOG RESTORANA OTKRIVEN TAJNI TUNEL: Dugačak je 183 metra, vodi do jednog kreveta u Meksiku, a evo čemu je služio (VIDEO)

Planeta -

Granična policija Arizone otkrila je tunel za krijumčarenje droge koji je prokopan ispod granice s Meksikom.

Tunel je prokopan u kuhinji bivšeg KFC-jevog objekta u Arizoni. Vodio je od San Luisa na jugu Arizone preko granice do San Luis Rio Kolorada. Visok je metar i po, širok skoro metar, a dug 183 metra.

foto: Youtube/Printscreen

Policija je otkrila tunel kada je tokom saobraćajne kontrole uhapsila Ivana Lopeza, vlasnika starog KFC-ja, i kod njega pronašla 18 kilograma metamfetamina, šest grama kokaina, tri kilograma fentanila, 13 kilograma belog heroina i šest kilograma smeđeg heroina. Sve to prevozio je u svom kamionu.

foto: Youtube/Printscreen

Ulična vrednost droge veća je od milion dolara. Sama količina fentanila bila je dovoljna za tri miliona doza.

Lopez je krenuo od bivšeg restorana brze hrane, gde se kratko zadržao i viđen je kako podiže kutije za alat na imanju. U njima je bila skrivena droga.

Policija je kazala kako je gradnja ovakvog tunela bila vrlo skupa i da su u tome učestvovali ljudi s obe strane granice. Otkrili su ga dva dana posle Lopezovog hapšenja. Tunel se završava ispod kreveta u nekoj prostoriji, ali nisu navedeni detalji.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track