NEVEROVATAN SNIMAK! SAM SE TUKAO PROTIV 6 POLICAJACA: Jedva su uspeli da ga savladaju, ali ONDA JE POČEO DA UJEDA!(VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

JEDVA GA UHAPSILI

NEVEROVATAN SNIMAK! SAM SE TUKAO PROTIV 6 POLICAJACA: Jedva su uspeli da ga savladaju, ali ONDA JE POČEO DA UJEDA!(VIDEO)

Planeta -

Snimak sa ulica Ralija, u Severnoj Karolini, na kome se jedan tamnoputi mladić, go do pojasa, bori sa čak šest policajaca, postao je viralan.

Oni su pokušavali da savladaju Frederika Hola, ali on nije hteo lako da se preda. Sevale su pesnice, a policajci su koristili pendreke i sve drugo što im zakon dozvoljava.

Policajci, njih šestorica, na kraju su ipak uspeli da ga nekako obuzdaju i obore na asfalt.

Ipak, tu nije bio kraj: nemoćan da uradi bilo šta drugo, čovek je počeo da ih ujeda.

"Iako ovaj snimak izgleda uznemirujuće, policajci imaju pravo da koriste silu kako bi sprečili napad, ukoliko je to potrebno", rekla je tužiteljka Lorin Friman dodavši da protiv policajaca neće biti pokrenut krivični postupak.

Inače, policija je došla na lice mesta kada su primili poziv da se na prometnom putu nalazi napušteno vozilo iz kog se čuje glasna muzika. Kada su došli, uočili su Hola bez majice i cipela, a čini se da je bio pod uticajem alkohola ili droge.

Kurir.rs/RT Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja