Najnovije vesti

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET: Ovaj dečak je sa ogledalom uradio nešto STRAVIČNO (VIDEO)
Foto: Tviter

ima objašnjenje

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET: Ovaj dečak je sa ogledalom uradio nešto STRAVIČNO (VIDEO)

Planeta

Jedna žena iz San Antonija je snimala svog sina pred ogledalom, a taj naizgled običan snimak je prepao mnoge korisnike Tvitera.Na snimku koji traje pet sekundi vidi se dečak kako gleda svoj odraz i plazi se.

"Da li se samo meni čini ili se njegov odraz kreće brže od njega?", zapitala se ona. I zaista kada pogledate ovaj snimak čini se da se oko pola sekunde pre dečaka pokrenuo njegov odraz.

 

Snimak je na Tviteru pogledan preko tri miliona puta i mnogi su izrazili nevericu onim što su videli. Kao moguća objašnjenja ove situacije, navedeno je, između ostalog, da se radi o demonima ili da je možda ogledalo "portal u drugu dimenziju", a bilo je i onih koji tvrde da je u pitanju stari dobri trik sa blizancima.

"Nikad nisam čuo za ogledalo sa 0,5 sekundi ubrzanim odrazom", napisao je jedan korisnik Tvitera. "Svi znaju da su odrazi u ogledalima zapravo iz druge dimenzije i da mogu da rade šta žele", rekao je u šali drugi Tviteraš.

 

Neki su rekli da se plaše da saznaju šta je uzrok ove neobične situacije. Ipak, sama snimateljka je dan kasnije ponudila najverovatnije objašnjenje. Kako je rekla, iluzija je izazvana kombinacijom ugla ogledala i pozicije odakle je ona snimala.

 

Kurir.rs/Metro

Foto: Screenshot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...