JEZIVO SAMOUBISTVO AMERIČKE JUTJUB-ZVEZDE (18): Jureći 160 kilometara na sat namerno prešao u suprotnu traku i ubio sebe i nedužne majku (43) i ćerku (17)! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

tragedija u kaliforniji

JEZIVO SAMOUBISTVO AMERIČKE JUTJUB-ZVEZDE (18): Jureći 160 kilometara na sat namerno prešao u suprotnu traku i ubio sebe i nedužne majku (43) i ćerku (17)! (VIDEO)

Planeta -

Poznata američka zvezda Jutjuba Trevor Hejtmen (18) ubio se u Kaliforniji i pri tom ubio još dve osobe.

On se vozeći velikom brzinom od 160 kilometara na sat, u suprotnom pravcu svojim sportskim automobilom "meklaren" zakucao u automobil u kom su bile majka i ćerka. Automobili su se od udara zapalii i tom prilkom je povređeno još nekoliko osoba, a prizor je bio jeziv na mestu nesreće.

Na licu mesta osim Hetmena poginule su i Ejlin Pizaro (43) i njena 12-godišnja ćerka Arijana. Ovaj 18-godišnjak, poznatiji kao Mekskilet, obogatio se igrajući video igre.

Trevor je u poslednje vreme imao je problema jer se služio "nelegalnim radnjama u video igrama". On je na Jutjubu imao milione pratilaca, ali je jednom prilikom izjavio kako je zbog te "zabrane" izgubio veliki broj onih koji prate njegov rad. Dejli mejl piše da je Trevor izvrši samoubistvo i da je patio od mentalne bolesti.

"Taj automobil je leteo kao metak, izgledalo je kao da je na filmu", "Bilo je užasno", "Sve se dogodilo u nekoliko sekundi", bili su samo neki od komentara svedoka nesreće.

Detaljnom istragom biće utvrđeno kako i zašto došlo do ove tragedije.

Ubrzo posle nesreće, oglasili su se i sin i brat tragično stradalih Ejlin i Arijane, koji je osnovao stranicu "GoFundMe" kako bi prikupio novac za njihovu sahranu

"Moja majka i sestra su nevine žrtve i moj deda, brat i ja pokušavamo da se povratimo, i da shvatimo šta se dogodilo. Moramo da nastavimo sa svojim životima. Hvala ljudima širom sveta što pomažu u prikupljanju novca", rekao je Dominik.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track