BIVŠI TRAMPOV PORTIR PROGOVORIO I SVE ŠOKIRAO: Otkrio sa kim Donald ima vanbračno dete i zašto je do sada ćutao! (VIDEO)
Foto: EPA

melanija će da poludi

BIVŠI TRAMPOV PORTIR PROGOVORIO I SVE ŠOKIRAO: Otkrio sa kim Donald ima vanbračno dete i zašto je do sada ćutao! (VIDEO)

Planeta -

Bivši portir Kule Tramp Tauer u Njujorku tvrdi da je američki predsednik Donald Tramp imao aferu sa kućnom pomoćnicom i da sa njom ima i dete.

Kako se navodi, bivši portir Dino Sadžudan imao je ugovor sa kompanijom "Amerikan media" (AMI), kojim se obavezao da ćuti i kojim mu je bilo zabranjeno da sa bilo kim razgovara na tu temu. Međutim, sada kada mu je ugovor istekao portir je progovorio i otkrio aferu.

Advokat Mark Held saopštio je da je ugovor nedavno istekao posle dužih pregovora sa "Amerikan media". CNN je došao do kopije ugovora između Sajudina i AMI, koja je u vlasništvu Davida Peckera.

CNN je ekskluzivno objavio kopiju sporazuma između Sadžudina i kompanije "Amerikan media", potpisanog 15. novembra 2015. godine i u kojem se tvrdi da AMI ima ekskluzivno pravo na Sadžahudinovu priču o Trampovom nezakonitom detetu.

Takođe, tu se navodi da portir može da dobije sumu od 30.000 dolara nakon objavljivanja priče, a da ne dobija ništa ako priča ne bude obelodanjena.

U jednoj od stavki ugovora piše i da će Sadžahudin morati da plati milion dolara odštetu ako prekrši ugovor.

Kurir.rs/Tanjug

Foto EPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track